Κύπρος: Ιδανικός προορισμός τέλεσης γάμων για Βρετανούς

Ιδανικό προορισμό για γαμήλιες τελετές και για μήνα του μέλιτος παρουσιάζει την Κύπρο το βρετανικό διαδικτυακό περιοδικό Travel Trade Gazette που απευθύνεται στους επαγγελματίες του τουρισμού. Συγκεκριμένα σε άρθρο του το περιοδικό αναφέρεται σε πρόσφατο ταξίδι που είχαν τουριστικοί πράκτορες του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο όπου υπό την καθοδήγηση του ΚΟΤ, ενημερώθηκαν για τις επιλογές που προσφέρει το νησί μας για την τέλεση γάμων και οι επιλογές που έχουν οι νεόνυμφοι για τον μήνα του μέλιτος στο νησί της Αφροδίτης.

Ο Andrew Doherty, συντάκτης του άρθρου, συνομιλεί με Βρετανούς τουριστικούς πράκτορες που συμμετείχαν στο αναγνωριστικό ταξίδι στην Κύπρο και υπογραμμίζει ότι στο νησί μας υπάρχει πληθώρα επιλογών, είτε τα ενδιαφερόμενα ζευγάρια επιθυμούν την διοργάνωση χλιδάτου γάμου σε πεντάστερο ξενοδοχείο ή κάτι «πιο αυθεντικό» σε κάποιο οινοποιείο ή σε κάποιο παραδοσιακό εστιατόριο.
 
Συγκεκριμένα, οι πέντε πράκτορες είχαν την ευκαιρία να βιώσουν το ρομαντικό προϊόν της Πάφου, της Λεμεσού, της Λάρνακας και της Αγίας Νάπας, συναντήθηκαν με τους φιλικούς ντόπιους, δοκίμασαν την γνήσια κυπριακή κουζίνα και ήρθαν σε επαφή με τον κυπριακό πολιτισμό.
 
Στις δηλώσεις τους προς τον συντάκτη του άρθρου, οι πράκτορες δηλώνουν έκπληκτοι για την πληθώρα των επιλογών που υπάρχουν στην Κύπρο για την τέλεση πολιτικών γάμων, είτε μπροστά από το κύμα της θάλασσας είτε σε παραδοσιακά γραφικά μέρη, ενώ δηλώνουν πως η πληθώρα ξενοδοχείων που υπάρχουν καλύπτουν όλες τις ανάγκες και γούστα των ενδιαφερόμενων Βρετανών που επιθυμούν να τελέσουν τον γάμο των ονείρων τους.
 


 

 

Δειτε Επισης

Σπάει τη σιώπη της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Κοντά σε απόκτηση των εργασιών της CNP η Ελληνική Τράπεζα-Κλειδώνει το deal
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Το restart του τραπεζικού τομέα της χώρας μας και το παράδειγμα της Τράπεζας Κύπρου
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης