Qatar Airways: Πρόγραμμα Εταιρικών Επιβραβεύσεων «Beyond Business»

Οι Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις μπορούν να κερδίσουν Qrewards για όλα τα επαγγελματικά τους ταξίδια και να τα εξαργυρώσουν σε οποιαδήποτε πτήση ανά πάσα στιγμή

Εξελίξτε τα επαγγελματικά σας ταξίδια με το Beyond Business από την Qatar Airways

 
Η Qatar Airways ξεκίνησε το πρόγραμμα «Beyond Business by Qatar Airways», ένα εταιρικό πρόγραμμα ανταμοιβών στην Ευρώπη και την Αμερική. Το νέο πρόγραμμα εισάγει ένα νέο νόμισμα, το Qrewards, και επιτρέπει στους εταιρικούς ταξιδιώτες να επωφεληθούν από τα αποκλειστικά οφέλη. Το πρόγραμμα «Beyond Business by Qatar Airways» θα επεκταθεί παγκοσμίως αργότερα εντός του 2019.
 
Με το «Beyond Business by Qatar Airways», οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις κερδίζουν πολύτιμα Qrewards που μπορούν να εξαργυρωθούν σε πτήσεις προς οποιονδήποτε από τους 160+ προορισμούς της Qatar Airways. Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα, όπου επιτρέπονται οι εξαργυρώσεις μόνο σε επιλεγμένες πτήσεις σε επιλεγμένες χρονικές στιγμές, το «Beyond Business by Qatar Airways» επιτρέπει στους επαγγελματίες ταξιδιώτες να εξαργυρώσουν τα Qrewards σε οποιαδήποτε πτήση με διαθέσιμες θέσεις. Προχωρώντας μέσα από τρία νέα επίπεδα ανταμοιβής, οι επιχειρήσεις μπορούν να εξασφαλίσουν γρηγορότερα τα οφελήματα, συμπεριλαμβανομένων την αναβάθμιση στο Privilege Club Gold και την πρόσβαση στα σαλόνια του αεροδρομίου.
 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Qatar Airways, κ. Akbar Al Baker, δήλωσε: "Η Qatar Airways αποτελεί την κύρια επιλογή για πολλές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, γι’ αυτό αναγνωρίζουμε τη σημασία ενός κορυφαίου προγράμματος εταιρικών ανταμοιβών. Είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε το «Beyond Business by Qatar Airways», καθώς επιτρέπει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να ανταμείβονται για την επιχείρησή τους και να επωφελούνται από κορυφαία οφέλη της αεροπορικής βιομηχανίας".
 
Μια νέα διαδικτυακή πλατφόρα πλήρους εξυπηρέτησης διευκολύνει τις εγγεγραμμένες επιχειρήσεις να κάνουν κράτηση πτήσεων, να εξαργυρώσουν τα Qrewards τους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες για τη διαχείριση του ταξιδιωτικού προϋπολογισμού τους. Πλήρεις πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των Συχνών Ερωτήσεων σχετικά με το «Beyond Business by Qatar Airways», βρίσκονται στην ιστοσελίδα του προγράμματος στο www.qatarairways.com/beyondbusiness.
 
Η Qatar Airways διαθέτει σήμερα ένα σύγχρονο στόλο με περισσότερα από 200 αεροσκάφη μέσω του κόμβου της, το Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμάντ (HIA) σε περισσότερους από 160 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.
Μια πολλαπλώς βραβευμένη αεροπορική εταιρεία, η Qatar Airways, βραβεύθηκε απο τα Παγκόσμια Βραβεία Αερογραμμών 2018 ως «Καλύτερη Διακεκριμένη Καμπίνα στον κόσμο», τα οποία διαχειρίζεται ο διεθνής οργανισμός ταξινόμησης αεροπορικών μεταφορών Skytrax. Βραβεύθηκε επίσης ως «Καλύτερη θέση στη Διακεκριμένη καμπίνα», «Καλύτερη αεροπορική εταιρεία στη Μέση Ανατολή» και «Καλύτερο lounge Αερογραμμής Πρώτης Θέσης». 
 
Η Qatar Airways έχει ξεκινήσει πρόσφατα μια σειρά από συναρπαστικούς νέους προορισμούς, όπως η Μομπάσα, Κένυα και το Ντα Νανγκ, Βιετνάμ. Η αεροπορική εταιρεία θα προσθέσει ένα μεγάλο αριθμό νέων προορισμών στο εκτεταμένο δίκτυο δρομολογίων της το 2019, μεταξύ των οποίων η Βαλέτα, η Μάλτα το Ισφαχάν και το Ιράν.

Δειτε Επισης

Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης
Αντώνης Αντωνίου: Τι χρειάζεται για να υπάρξει ένα βιώσιμο και ελκυστικό επενδυτικό οικοσύστημα
Σταύρος Σταύρου: Ανησυχεί το ΚΕΒΕ...Ο αυξημένος κίνδυνος και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
ΟΕΒ: Η γενική συνέλευση, οι προκλήσεις για το επιχειρείν και η σημασία της συνεργασίας με το ΚΕΒΕ
DORA: Ο κανονισμός που έρχεται να θωρακίσει τράπεζες, fintech και επενδυτικές από κυβερνοαπειλές