Στις 16 Ιανουαρίου το Digi.travel Cyprus International 2019

Το Hotel Management, οι έξυπνες πληρωμές, και η σχέση των New Media και του blogging με την τουριστική βιομηχανία είναι ορισμένα από τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούν οι συμμετέχοντες στο Digi.travel Cyprus International 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιανουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στη Λευκωσία.

Το Digi.travel Cyprus International 2019 αποτελεί την “ευρωπαϊκή” έκδοση της σειράς συνεδρίων Digi.Travel, διοργανωτής των οποίων είναι η Travel Media Applications, ενώ το συγκεκριμένο συνέδριο συνδιοργανώνεται με τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA). Το φετινό συνέδριο πραγματοποιείται για 3η συνεχή χρονιά και η λίστα των ομιλητών περιλαμβάνει σημαντικά ονόματα από την εγχώρια και τη διεθνή τουριστική βιομηχανία.

Χαιρετισμό στην έναρξη του συνεδρίου θα απευθύνει ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος, καθώς και ο κ. Βασίλης Σταματάρης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA).

Μεταξύ των ομιλητών του Digi.travel Cyprus International 2019 είναι γνωστά και σημαντικά στελέχη όχι μόνο από την Κύπρο αλλά και από τη διεθνή αγορά, όπως ο κ. Ορέστης Ανδριάνης, Industry Manager Travel - Greece, Cyprus, Malta & Bulgaria, Google ("Understanding the needs of incoming tourism"), ο κ. Παναγιώτης Θεοδώρου, Serial entrepreneur - Founder B2bars Ltd ("What messenger chatbots technology is, and how travel agencies can benefit from it"), ο δρ. Δημήτρης Κούτουλας, σύμβουλος τουριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών και πανεπιστημιακός ("Losing the strategic perspective: The fragmentation of online and offline marketing"), ο κ. Στέργιος Παναγιωτάκης, CEO Cyberlogic ("Innovative Travel Technologies for Destination Management & Incoming Travel"), ο κ. Μιχάλης Σιάιλος, επικεφαλής Εμπορικών Σχέσεων JCC Payment Systems LTD ("Payments through JCC Smart") και ο κ. Αρσένης Πασχόπουλος, Managing Partner JustOnLine | Digital Marketing Agency ("Social Influencers: How can they help your business?").

Των παρουσιάσεων θα ακολουθήσει Networking Break – “Meet & Greet” για επιχειρηματικές επαφές και αμέσως μετά θα διεξαχθεί συζήτηση με θέμα "How to deal with the media, new and traditional".

“Φέτος το συνέδριό μας θα εστιάσει στις διεθνής τάσεις που απασχολούν το management στο τουρισμό, όπως την καλύτερη κατανόηση του πελάτη μας, τις ηλεκτρονικές πληρωμές, την ηλεκτρονική οργάνωση των τουριστικών γραφείων αλλά και την εικόνα τους στα social media. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στην σχέση μας με τον τύπο, αλλά και την αξιολόγηση και αξιοποίηση των bloggers και εν γένει των new media, όπως ονομάζονται.”, σημειώνει η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, Γενική Διευθύντρια της Travel Media Applications.

Δειτε Επισης

Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου