PIZZA HUT - Call of Duty®: Black Ops 4: Μια υποσχόμενη συνεργασία με την Activision

H Pizza Hut πρωτοπορεί και πάλι με το λανσάρισμα της νέας της καμπάνιας σε συνεργασία με την Activision, στα πλαίσια του release του Call of Duty®: Black Ops 4, κλέβοντας τις εντυπώσεις στον κόσμο των gamers, και όχι μόνο!
 
«POWER UP» με Pizza Hut είναι το σλόγκαν της καμπάνιας, εφόσον οι οπαδοί ενός από τα δημοφιλέστερα video games στην παγκόσμια αγορά, θα έχουν την ευκαιρία να ξεκλειδώσουν αποκλειστικό περιεχόμενο στο παιχνίδι που θα προσφέρει η Pizza Hut. 
 
Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της καμπάνιας θα διατίθενται 3 μοναδικά items που θα κρύβονται πίσω από μοναδικούς κωδικούς. Τους κωδικούς αυτούς θα μπορεί να εξασφαλίσει οποιοσδήποτε παραγγείλει το νέο POWER UP DEAL από την Pizza Hut, το οποίο περιλαμβάνει μια CRUNCHY STUFFED CRUST PIZZA και 10 κομμάτια WINGSTREET. Με την παραλαβή της παραγγελίας θα δίνεται μια κάρτα με οδηγίες για το πώς μπορείτε να ξεκλειδώσετε τον κωδικό σας.
 
Το ξεκίνημα της συνεργασίας ανακοινώθηκε λίγες μέρες πριν το release του παιχνιδιού και όσοι παρευρέθηκαν στις 12 Οκτωβρίου στο Public στο Mall of Cyprus, είχαν την ευκαιρία να παίξουν πρώτοι το παιχνίδι και να κερδίσουν πολλά πλούσια δώρα. Στην εκδήλωση έκανε εμφάνιση και η νέα πίτσα που θα συνοδεύει τους gamers κατά τη διάρκεια της καμπάνιας: η νέα CRUNCHY STUFFED CRUST ζύμη, ανατρεπτική και εκρηκτική, όπως και το Call of Duty®: Black Ops 4 με cornflakes, τυρί cheddar και πάπρικα στην κρούστα.
 
Υ.Γ. Ακολουθήστε την Pizza Hut στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διεκδικήστε δωρεάν αντίτυπα του παιχνιδιού Call of Duty®: Black Ops 4, Black Ops passes ή το Limited Edition Call of Duty®: Black Ops 4 PlayStation®4 bundle που θα προσφέρει η Pizza Hut.

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ