CedarBridge: Νεος επενδυτικός εταίρος στα Costa Coffee Κύπρου

Νέο επενδυτικό εταίρο απέκτησε η Symeonides Coffee Cyprus, ιδιοκτήτρια εταιρεία του Costa Coffee Κύπρου, τον Σεμπτέβριο του 2018, την CedarBridge.

Η CedarBridge Partners έχει εξαιρετικό ιστορικό ανάπτυξης σε πολλές χώρες, επενδύοντας σε επιχειρήσεις που εστιάζουν στον καταναλωτή. 

"Ο νέος μας συνέταιρος, CedarBridge, προσχώρησε στην Costa Coffee Cyprus με κύριο στόχο να αξιοποιήσει την εξαιρετική πλατφόρμα της εταιρείας. Εμείς με την σειρά μας, θα τους στηρίξουμε με την γνώση που έχουμε για την τοπική αγορά αλλά και την τεχνογνωσία που αποκτήσαμε με την εμπειρία μας που μετρά περισσότερα από 13 χρόνια στην βιομηχανία του καφέ", δήλωσε η Μύρια Μερκούρη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Symeonides Coffee Cyprus.

"Έχουμε άριστη συνεργασία με επιτυχημένες και πολλά υποσχόμενες εταιρείες, οικογενειακές επιχειρήσεις και διευθυντικές ομάδες για πολλά χρόνια. Σαν εταιρεία, είμαστε περήφανοι και στηρίζουμε τον νέο μας συνεργάτη, Symeonides Coffee Cyprus, καθώς συνεχίζουν να επιτυγχάνουν εξαιρετικά αποτελέσματα και μεγάλη ανάπτυξη στον επιχειρηματικό χώρο", δήλωσε ο Magellan Makhlouf, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της CedarBridge.

Στα 30 τα καταστήματα μέχρι το 2020
Και οι δύο εταιρείες επιβεβαίωσαν ότι θα συνεργαστούν για ένα λαμπρό μέλλον, για τους εργαζόμενους, τους πελάτες αλλά και όλους τους συνεργάτες των Costa Coffee.

Τρία νέα καταστήματα έχουν ήδη επιβεβαιωθεί ότι θα ανοίξουν το πρώτο τρίμηνο του 2019, φτάνοντας τον συνολικό αριθμό των 26 καταστημάτων Costa Coffee στην Κύπρο. Επιπρόσθετα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει ο συνολικός αριθμός των καταστημάτων της να ανέλθει στα 30 μέχρι το τέλος του 2020. 

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου