Ανακατατάξεις στο ΔΣ του «Ροδον» στον Αγρό

Μαρία Στυλιανού  11/10/2018 13:01
Ανακατατάξεις στο  ΔΣ του «Ροδον» στον Αγρό

Ανακατατάξεις στο ΔΣ του «Ροδον» στον Αγρό

Μαρία Στυλιανού  11/10/2018 13:01
Αλλαγές στη δομή του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Αναπτύξεως Αγρού «Η Πρόοδος» Δημόσια Λτδ, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου «Ρόδον» στον Αγρό, έφεραν οι πρόσφατες ανακατατάξεις στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας.
 
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Αύγουστο ανακοινώθηκε η αύξηση του ποσοστού του μετόχου Νίκου Χατζηιωσήφ σε 13,80%, κατόπιν πώλησης μετοχών από από την Αδελφοί Γ.Χ.Γ. Νικολάου Λύτρα. Υπό τα νέα δεδομένα, μεγαλομέτοχοι της «Πρόοδος» και κατ’ επέκτασην του ξενοδοχείου «Ρόδον», είναι η Universal Life Insurance Pubic Com με ποσοστό 17,3%, το Απεήτειον Ίδρυμα (του οποίου Προεδρεύει ο Αρχιεπίσκοπος) με 15,98% και ο Νίκος Χατζηιωσήφ.
 
Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία, το Διοικητικό της Συμβούλιο έχει αλλάξει ως εξής:
 
Πρόεδρος του ΔΣ είναι ο νέος μεγαλομέτοχος, Νίκος Χτζηιωσήφ, γραμματέας ο Μάριος Χοιρομερίδης και και μέλη οι Ανδρέας Γεωργίου, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Ανδρέας Σταυρινός, Κίκης Χριστοδουλίδης, Χριστόδουλος Έλληνας, Αντώνης Πισσαρίδης, ∆ήµος ∆ήµου και  Στέλιος Γεωργίου.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο νέα μέλη, Στέλιος Γεωργίου και Δήμος Δήμου προέρχονται από τον χώρο της Αρχιεπισκοπής, ως εκρπόσωποι του Απεήτειου Ιδρύματος. 
 
Σημειώνεται ότι οι Κυριάκος Τσολάκης και Σάββας Μενελάου αποχώρησαν από το ΔΣ λόγω των αλλαγών στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας.
 

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας