Το νέο πρόσωπο του Annabelle

Την ολοκλήρωση της ανακαίνισης ενός από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία στη Μεσόγειο ανακοίνωσε η Thanos Hotels. Έπειτα από την πιο ριζική του μεταμόρφωση στην τριαντάχρονη ιστορία του, το ξενοδοχείο Annabelle άνοιξε τον Απρίλιο, με στόχο να αποκαλύψει το νέο του πρόσωπο που οφείλεται στην ανακαίνιση ύψους €10 εκατ.

Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου, το οποίο καταλαμβάνει έξι στρέμματα πολυτελών κήπων κατά μήκος της παραλίας της Πάφου, διήρκησε σχεδόν δύο χρόνια.

Οι τελευταίες πινελιές της ανανέωσης περιλαμβάνουν μια νέα πισίνα στον τελευταίο όροφο, μπαρ και εστιατόριο, κέντρο ευεξίας και εκπληκτικές σουίτες με πανοραμική θέα της Μεσογείου.

Η συγκεκριμένη επένδυση της Thanos Hotels σηματοδοτεί μια νέα φάση για τον όμιλο, ακολουθώντας τον δρόμο των αδελφών ξενοδοχείων, Anassa και Almyra, τα οποία λανσαρίστηκαν και πάλι το 2016 και το 2017.

Ο νέος χώρος στον τελευταίο όροφο, ο πρώτος του είδους του σε  ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Κύπρο, προσδίδει μια λεπτή μοντέρνα εμφάνιση στην κλασική γοητεία του ξενοδοχείου, μεταμορφώνοντας το με μια νέα εσωτερική πισίνα με θέα στον κόλπο και εκπληκτική θέα στη θάλασσα. 

Το νέο εστιατόριο και μπαρ, με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, σερβίρει μεσογειακή και ελληνική κουζίνα, υγιεινές σαλάτες και καθημερινό απογευματινό τσάι. Το μπαρ αποτελεί ένα καλαίσθητο σημείο για ένα κοκτέιλ και αλμυρό φαγητό μέρα και νύχτα.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το ξενοδοχείο καλωσορίζει ένα αξιόλογο κέντρο ευεξίας, στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν. Το Ouranos Wellbeing Spa βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου. Περιλαμβάνει τέσσερις αίθουσες θεραπείας, εξειδικευμένους θεραπευτές, καθώς επίσης μαθήματα προσωπικής κατάρτισης και γυμναστικής.

Εξάλλου, 26 νέα υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 5 duplex σουίτες και μία superior σουίτα ολοκλήρωσαν την ανακαίνιση.

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ