Νέο δρομολόγιο των Ουκρανικών Αερογραμμών προς Κοπεγχάγη

Δελτίο τύπου  17/05/2018 11:34
Νέο δρομολόγιο των Ουκρανικών Αερογραμμών προς Κοπεγχάγη

Νέο δρομολόγιο των Ουκρανικών Αερογραμμών προς Κοπεγχάγη

Δελτίο τύπου  17/05/2018 11:34

Η Louis Aviation, Γενικός Αντιπρόσωπος Κύπρου των Ουκρανικών Αερογραμμών (UIA), ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη προγραμματισμένη πτήση των Ουκρανικών Αερογραμμών στην Κοπεγχάγη.

RELATED ARTICLES

Η UIA θα πραγματοποιεί 9 πτήσεις την εβδομάδα από και προς την Κοπεγχάγη με αεροσκάφη Boeing 737-800 και Boeing 737-900 που έχουν διαμόρφωση καμπίνας δύο κατηγοριών, επιχειρηματική και οικονομική.
Οι επιβάτες της UIA που ταξιδεύουν από την Λάρνακα προς Κοπεγχάγη μέσω Κίεβου έχουν στη διάθεσή τους βέλτιστες συνδέσεις με επτά πτήσεις εβδομαδιαίως για να επιλέξουν ενώ παράλληλα επωφελούνται από προνομιακές τιμές. Η UIA προχώρησε στην αύξηση της συνδεσιμότητας των χωρών λόγω της ζήτησης που υπάρχει από τους ταξιδιώτες, βελτιώνοντας έτσι το πρόγραμμά τους. 
Οι Ουκρανικές Αερογραμμές πετούν καθημερινά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας με απευθείας πτήσεις προς Κίεβο, συνδέοντας έτσι την Κύπρο με πολλούς Ευρωπαϊκούς προορισμούς καθώς και με Αμερική, Ασία και Άπω Ανατολή.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με τις Ουκρανικές Αερογραμμές (UIA), μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον τουριστικό σας πράκτορα ή απευθείας με τον Γενικό Αντιπρόσωπο στη Κύπρο Louis Aviation  στο τηλέφωνο: 24008873, email: uia@louisaviation.com  ή στην ιστοσελίδα: www.flyuia.com .

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας