Μοναδικές προσφορές για τους Business Class επιβάτες της Emirates

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, η Emirates ανακοίνωσε μοναδικές τιμές στα ναύλα για όσους θέλουν να ταξιδεύσουν σε μοναδικούς προορισμούς σε όλον τον κόσμο. Για πέντε μήνες, οι επιβάτες της Emirates μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ειδικές προσφορές στα εισιτήρια που αφορούν την Business Class, για πόλεις και χώρες σε όλον τον πλανήτη. Η περίοδος εκπτώσεων αφορά ταξίδια που γίνονται από τις 15 Απριλίου μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2018 στους 19 προορισμούς του παγκόσμιου δικτύου της Emirates.
 
Οι ταξιδιώτες που έχουν ως αφετηρία το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας μπορούν να κλείσουν το επόμενο ταξίδι τους στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Αυστραλία ή τη Νοτιοανατολική Ασία και να επωφεληθούν από τις μοναδικές εκπτώσεις που τους εξοικονομούν σημαντικά ποσά στα εισιτήρια της Business Class, τόσο για την αναχώρηση όσο και για την επιστροφή.
 
Οι εκπτώσεις ισχύουν για έναν μεγάλο αριθμό προορισμών όπως το Χονγκ Κονγκ, η Μπανγκόκ, η Σιγκαπούρη, η Μανίλα, το Δελχί, το Γιοχάνεσμπουργκ, η Μελβούρνη, το Σίδνεϊ και φυσικά το Ντουμπάι.
 
Τα εισιτήρια για το Δελχί κοστίζουν 2.508 ευρώ, ενώ αυτά για το Κέιπ Τάουν και το Ντουμπάι λιγότερο από 2.800 ευρώ. Την ίδια στιγμή, πτήσεις για την Μπανγκόκ, το Πεκίνο, τη Βομβάη, το Χονγκ Κονγκ και το Γουάνγκζου παραμένουν προσβάσιμες με λιγότερο από 3.000 ευρώ.
 
Για όσους μόλις επέστρεψαν από τις διακοπές του Πάσχα και θέλουν να προγραμματίσουν το επόμενο ταξίδι τους στην άλλη άκρη του κόσμου, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να το πράξουν, αφού οι ειδικές τιμές ισχύουν από την 1η Απριλίου μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου.
 
Οι επιβάτες της Business Class θα επωφεληθούν από τα ξεχωριστά προνόμια που τους δίνει ο συγκεκριμένος τύπος εισιτηρίου, όπως για παράδειγμα τα 40 κιλά αποσκευών, ενώ οι παροχές και οι ανέσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα διώξουν όλη την κούραση από πάνω τους. Η Emirates προσφέρει στις καμπίνες της πολυτελείς και εξειδικευμένες υπηρεσίες που θα ανανεώσουν και θα φρεσκάρουν τους επιβάτες της.
 
Για όσους αναρωτιούνται πώς θα περάσουν οι πολλές ώρες του ταξιδιού, η απάντηση είναι το ice. Το βραβευμένο σύστημα διασκέδασης της Emirates με περισσότερα από 3.500 κανάλια προσφέρει πάνω από 700 ταινίες, μεταξύ των οποίων και αρκετές κυπριακές, ενώ τα γεύματα που προσφέρονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είναι εμπνευσμένα από τοπικά μενού και ετοιμάζονται από βραβευμένους σεφ.
 
Επιπλέον, οι Business Class επιβάτες της Emirates επωφελούνται από το Wi-Fi το οποίο προσφέρεται δωρεάν. Πρόσφατα, μάλιστα, η Emirates έκανε νέο ρεκόρ, αφού ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο συνδέσεις on board, με τις υπηρεσίες Wi-Fi να προσφέρονται σε πάνω από 98% του στόλου της. Η online σύνδεση κατά τη διάρκεια της πτήσης έχει γίνει mainstream επιλογή για τους ταξιδιώτες που αναχωρούν από τη Λάρνακα, γι’ αυτό και η Emirates επενδύει συνεχώς στις παροχές της ώστε να καλύπτει αυτές τις ανάγκες.
 
Είτε πρόκειται για επιχειρηματικό ταξίδι, είτε για ταξίδι αναψυχής, το ταξίδι με τη Emirates παραμένει μια μοναδική εμπειρία. Οι ξεχωριστές ανέσεις της Business Class θα σας καταπλήξουν και θα κάνουν την πτήση σας μια ιδιαίτερη απόλαυση.
 
Για περισσότερες πληροφορίες για την Emirates, όπως για παράδειγμα πώς να κλείσετε τα εισιτήριά σας, αλλά και όροι και προϋποθέσεις, επισκεφτείτε το https://www.emirates.com/cy, επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή απευθυνθείτε στο τοπικό γραφείο της Emirates. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Δειτε Επισης

Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food