Celestyal Cruises: Επιστρέφει στην Κύπρο το 2019

Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε το νέο διευρυμένο πρόγραμμα δρομολογίων της για την επόμενη διετία. Το 2019, η Celestyal Cruises επιστρέφει στην Κύπρο, ενσωματώνοντας στους προορισμούς της τη Λεμεσό. Μέσα από τις κρουαζιέρες της, η εταιρεία θα επισκέπτεται την Κύπρο, το Δεκέμβριο του 2019 και το Μάρτιο, το  Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2020. Παράλληλα, όμως, η Λεμεσός θα αποτελέσει και λιμάνι αφετηρίας των 7ήμερων κρουαζιέρων της εταιρείας, έχοντας ήδη προγραμματίσει την έναρξη 4 κρουαζιέρων το 2019 και 12 κρουαζιέρων το 2020 από το συγκεκριμένο λιμάνι.  

Η εταιρεία επιλέγει για ακόμη μια φορά να εμπλουτίσει τα δρομολόγια της, εντάσσοντας στο πρόγραμμα της την κρουαζιέρα «3 Ήπειροι», με προορισμούς τη Λεμεσό, την Αλεξάνδρεια, το λιμάνι Πορτ Σάιντ στην Αίγυπτο, το λιμάνι Άσντοντ στο Ισραήλ, την Έφεσο και τη Ρόδο. Με λιμάνι αφετηρίας τον Πειραιά, το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα ξεκινήσει στις 2 Δεκεμβρίου του 2019, ενώ το πέμπτο και τελευταίο θα ξεκινήσει στις 30 Δεκεμβρίου. Συνολικά, αναμένονται να πραγματοποιηθούν 5 προσεγγίσεις στο λιμάνι της Λεμεσού κατά το 2019, ενώ το 2020 οι προσεγγίσεις αναμένεται να φτάσουν τις 14. Έτσι, οι Κύπριοι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιβιβαστούν στα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας από την Λεμεσό και να πραγματοποιήσουν την 7ήμερη κρουαζιέρα στην Αλεξάνδρεια, το Πορτ Σαιντ, το Ισραήλ, την Έφεσο, τον Πειραιά και τη Ρόδο.
 
Στους προορισμούς της Celestyal Cruises, εντάσσεται ξανά και η Κωνσταντινούπολη, με τη νέα 7ήμερη κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο», πραγματοποιώντας 6 δρομολόγια από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι τις 25 Νοεμβρίου 2019. Αυτή η «εκλεκτή» κρουαζιέρα περιλαμβάνει για πρώτη φορά ως προορισμό το Βόλο, δίνοντας την ευκαιρία στους επιβάτες της να επισκεφτούν τα εντυπωσιακά βουνά των Μετεώρων και τα Δαρδανέλια της Μικράς Ασίας, την Τροία και την Καλλίπολη. Το 7ήμερο δρομολόγιο «Εκλεκτό Αιγαίο» θα επισκέπτεται, επίσης, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Μύκονο θα αναχωρεί στις 2:00 π.μ., ώστε οι επιβάτες να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή του κοσμοπολίτικου νησιού.

Το 2020, η Celestyal Cruises θα συνεχίσει τις καθιερωμένες 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες της και θα ενδυναμώσει περαιτέρω τις 7ήμερες κρουαζιέρες, προσφέροντας ποικίλες επιλογές τόσο στους νέους επιβάτες όσο και στους επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν ξανά σε μία κρουαζιέρα της εταιρείας.  Η 7ήμερη κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο» θα «ταξιδεύει» από τις 6 Απριλίου μέχρι τις 11 Μαΐου 2020, ενώ μια δεύτερη σειρά δρομολογίων θα ξεκινήσει στις 7 Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου του 2020. 

Αντίστοιχα, οι 7ήμερες κρουαζιέρες «Ειδυλλιακό Αιγαίο» της Celestyal Cruises θα ξεκινήσουν από τις 18 Μαΐου έως τις 31 Αυγούστου, ενώ η κρουαζιέρα «3 Ήπειροι» από τις 2 έως τις 30 Μαρτίου και από τις 2 Νοεμβρίου 2019 έως τις 28 Δεκεμβρίου 2019. Η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου που επιχειρεί η Celestyal Cruises  το 2019 και το 2020 είναι ένα πρώτο βήμα προς την επίτευξη του στόχου για την πραγματοποίηση κρουαζιέρων στο Αιγαίο όλο το χρόνο και εντάσσεται στη στρατηγική ενδυνάμωσης του ελληνικού homeporting που έχει χαράξει και της πολύπλευρης συμβολής της στην εθνική οικονομία. 

Όλα τα δρομολόγια του 2019 και του 2020 παρουσιάζουν τον βραβευμένο Celestyal Τρόπο Διακοπών, που συμπεριλαμβάνει σε ένα συνολικό αντίτιμο πακέτα απεριόριστης κατανάλωσης ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, αξέχαστες εκδρομές σε όλους τους προορισμούς, λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και τα φιλοδωρήματα. 

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε ξανά στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην εντυπωσιακή Λεμεσό, «συνδέοντάς» την με τα μαγευτικά νησιά του Αιγαίου και τα κοσμοπολίτικα λιμάνια της Ανατολικής Μεσογείου. Με τα πρόσφατα βραβεία Cruise Critic στις κατηγορίες «Αξία», «Εκδρομές» και «Εξυπηρέτηση», αλλά και με την προσθήκη νέων εκπληκτικών λιμανιών στους προορισμούς μας, συνεχίζουμε να δίνουμε σε παλιούς και νέους επιβάτες μας, περισσότερους λόγους να ταξιδέψουν μαζί μας», δήλωσε ο Μάριος Σιεκκερής Υπεύθυνος Πωλήσεων για την κυπριακή αγορά.

Δειτε Επισης

Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες
Κύπρος και Μπαχρέιν συζητούν την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων