Amavi: Ένα ξενοδοχείο μόνο για ζευγάρια

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2018 αναμένεται να λειτουργήσει το Amavi, το νέο πολυτελές ξενοδοχείο της Kanika Hotels & Resorts στην Πάφο. Πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό ξενοδοχείο που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για ζευγάρια στην Κύπρο.

Εμπνευσμένο από το λατινικό «Veni, Vidi, Amavi» (ήρθα είδα, αγάπησα), το Amavi αποτελεί προορισμό για ζευγάρια, τα οποία εκτιμούν την ιδιωτικότητα, την ηρεμία και την οικειότητα.

Το νέο ξενοδοχείο της Kanika βρίσκεται σε μια παραλία με γαλάζια σημαία στην Πάφο, με μαγευτική θέα στη θάλασσα και ηλιοβασιλέματα από όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον τουριστικό πεζόδρομο της πόλης, το γραφικό λιμάνι και το μεσαιωνικό κάστρο.

Διαθέτει 155 δωμάτια και σουίτες, όλα με θέα στη θάλασσα, προσφέροντας μια επιλογή από πέντε ξεχωριστές κατηγορίες δωματίων για κάθε περίσταση, από μία απόδραση της τελευταίας στιγμής μέχρι ένα πολυαναμενόμενο μήνα του μέλιτος. Περιλαμβάνει επίσης δύο εξωτερικές πισίνες, ένα γυμναστήριο με κομψή εσωτερική πισίνα, ένα γήπεδο τένις και ένα σπα με αίθουσες με δίδυμα δωμάτια για μια παράλληλη εμπειρία σπα.

Tέσσερα εστιατόρια και τρία μπαρ βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών. Οι επιλογές για φαγητό κυμαίνονται από διεθνείς μπουφέδες έως θεματικά a la carte μενού που σερβίρονται σε εσωτερικούς χώρους, έξω από τη θάλασσα ή στο roof garden.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Kanika Hotels & Resorts, Σπύρος Καραολής ανέφερε: «Με το Amavi λανσάραμε το τελευταίο μας brand, ξενοδοχεία μόνο για ζευγάρια Made For Two ™. Με αυτό τον τρόπο ανταποκρινόμαστε στις τελευταίες τάσεις της αγοράς και τα όνειρα των ζευγαριών, διαφοροποιώντας ταυτόχρονα την Κύπρο ως προορισμό διακοπών».

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου