Cobalt: Απευθείας πτήσεις προς Heathrow

Με καθημερινές πτήσεις από Λάρνακα απευθείας προς το Χίθροου στο Λονδίνο εμπλουτίζει η Cobalt Air το πτητικό της πρόγραμμα.
Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρείας της Κύπρου, από τις 27 Μαρτίου θα πετά καθημερινά προς το αεροδρόμιο του Χίθροου αυξάνοντας τη συνδεσιμότητα της Κύπρου με το Λονδίνο. Πλέον, η Cobalt Air επεκτείνει τις υπηρεσίες της και στα τρία μεγάλα αεροδρόμια του Λονδίνου (Χίθροου, Γκάτγουικ και Στάνστετ) μέσω της Λάρνακας.
 
Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cobalt Air Andrew Madar, το Χίθροου αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στο δίκτυο της εταιρείας μας, καθώς εξυπηρετεί μεγάλη μερίδα τουριστών αλλά και επιχειρηματιών. Αξίζει να αναφέρουμε τόνισε ο κ. Madar, ότι η Cobalt Air είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία που εξυπηρετεί και τα τρία μεγάλα αεροδρόμια του Λονδίνου. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας υπογράμμισε ότι η Cobalt τηρεί τις δεσμεύσεις της προς το επιβατικό κοινό με αναβαθμισμένες, καινοτόμες υπηρεσίες και εξυπηρέτηση ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που της κατέδειξε από την αρχή της λειτουργίας της.
 
Οι πτήσεις από τη Λάρνακα προς το Χίθροου θα συμπεριλαμβάνουν και την υπηρεσία Business Class που διαθέτει μεγάλα ειδικά καθίσματα 2×2 τα οποία είναι ιδανικά για επαγγελματικά ταξίδια.
 
Το νέο δρομολόγιο της εταιρείας από τη Λάρνακα προς το Χίθροου T3 θα πραγματοποιείται καθημερινά στις 12:45  με άφιξη στις 15:45 και από το Χίθροου T3 στις 17:20 με άφιξη στη Λάρνακα στις 23:50.
 
Οι πτήσεις προς το Χίθροου θα πραγματοποιούνται με το αεροσκάφος Airbus A320 το οποίο συμπεριλαμβάνει 12 Business Class θέσεις και 144 οικονομικές θέσεις.
 
Οι τιμές για τις πτήσεις που θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται τον Μάρτιο, θα ξεκινούν από €55 ευρώ για μονή διαδρομή. 
 
 

Δειτε Επισης

Emirates: Βραβείο «Best Inflight Entertainment Award» στα Airline Excellence Awards 2024
The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα