Adv. Feature: CA Crew Aviation Academy: Πρωταγωνιστικός ρόλος στις αερομεταφορές

Ο τομέας των αερομεταφορών τον τελευταίο χρόνο έχει δείξει μεγάλη δράση στην Κυπριακή αγορά σε όλα τα επίπεδα. Οι νέες αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιήθηκαν στην Κύπρo, εκτός από νέους προορισμούς και καλύτερες τιμές, έδωσαν την ευκαιρία σε αρκετούς νέους να εργαστούν σε αυτές, είτε ως αεροσυνοδοί, είτε σε τηλεφωνικά κέντρα, είτε σε διευθυντικές θέσεις. Όπως και να το δει κανείς ο κλάδος των αερομεταφορών έχει μπει για τα καλά στην κοινωνία μας.

Το CA Crew Aviation Academy δραστηριοποιήθηκε στον τομέα με σκοπό να ενισχύσει την όλη προσπάθεια και να δώσει τις σωστές βάσεις τόσο σε μελλοντικό προσωπικό αεροπορικών εταιρειών, όσο και στις ίδιες τις αεροπορικές εταιρείες. Με βάση την Λάρνακα και με εγκαταστάσεις οι οποίες μπορούν να εξυπηρετήσουν την κάθε ανάγκη που προκύπτει από τις αεροπορικές εταιρείες, η σχολή επιτελεί σημαντικότατο ρόλο στο νέο ξεκίνημα που κάνουν οι νέες αεροπορικές εταιρείες στην Κύπρο, παρέχοντας τους όλα τα απαραίτητα εφόδια για εκπαίδευση του προσωπικού τους εντός Κύπρου, μόλις 5 λεπτά από το αεροδρόμιο.
  
Το εκπαιδευτικό κέντρο συνεργάζεται αυτήν τη στιγμή με όλες τις καινούργιες αεροπορικές εταιρείες που ξεκίνησαν ή που θα ξεκινήσουν τις εργασίες τους στην Κυπριακή αγορά. Μεταξύ αυτών είναι η Blue Air, η TUS, η Cobalt Air και η Fly Orion, ενώ είναι πολύ σημαντικό να τονιστεί ότι  συνεργασίες σε επίπεδο εκπαίδευσης, υπάρχουν και με αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε γειτονικές χώρες.  

Ο CEO του εκπαιδευτικού κέντρου κ. Χρίστος Ραφαήλ, αναφέρει: ‘’Στοχεύουμε να γίνουμε ένα κέντρο εξυπηρέτησης των αεροπορικών εταιρειών το οποίο θα τις εξυπηρετεί ανα πάσα στιγμή σε θέματα εκπαίδευσης, πρόσληψης προσωπικού και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Είμαστε το μοναδικό εκπαιδευτικό κέντρο στην Κύπρο το οποίο έχει τις κατάλληλες υποδομές και μπορεί να προσφέρει αυτό το συνονθύλευμα υπηρεσιών σε μια αεροπορικη εταιρεία.
Ο κύριος μας στόχος είναι να γίνουμε κυρίαρχοι στην αγορά σε αυτόν τον τομέα’’.
 
Το εκπαιδευτικό κέντρο C.A Crew Academy έχει δημιουργηθεί με όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχει πιστοποιηθεί από την Πολιτική Αεροπορία  της Κύπρου σύμφωνα με τους κανονισμούς EASA (EUROPEAN AVIATION SAFETY AGENCY) ως ΑΤΟ (APPROVED TRAINING ORGANISATION).  Είναι το μόνο Εκπαιδευτικό Κέντρο στην Κύπρο που μπορεί να προσφέρει μαθήματα κατάρτισης και να εκδώσει πιστοποιητικά Άδειας Αεροσυνοδού σε ιδιώτη ή σε προσωπικό Αεροπορικών  Εταιριών, παγκοσμίως αναγνωρισμένα. 

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ