Airtrans: Νέες εγκαταστάσεις διαχείρισης φορτίων

Η AIRTRANS ανοίγει τις πόρτες των νέων της εγκαταστάσεων διαχείρισης φορτίων με μια εναρκτήρια τελετή στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Η εντυπωσιακή αποθήκη 5,000τ.μ. είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αυξάνει σημαντικά τις δυνατότητες της AIRTRANS για διαχείριση φορτίου στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σημειώνεται ότι οι πελάτες της νέας αποθήκης με την έναρξη των εργασιών της, περιλαμβάνουν τις Lufthansa, Austrian Airlines, Egypt Air, Blue Air, Air Baltic, Monarch Airlines και Royal Jordanian Airlines.     

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hermes Airports, κ. Wes Porter, μαζί με τον κ. Ανδρέα Χαραλάμπους, Διευθύνων Σύμβουλο της AIRTRANS. 

Καθώς η AIRTRANS γιορτάζει 33 Χρόνια Λειτουργίας στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, ο κ. Χαραλάμπους δήλωσε: «Είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε μαζί την ιστορία  της Airtrans,  που για περισσότερα από 33 χρόνια προσφέρει υπηρεσίες για τις Αερομεταφορές, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Όραμά μας ως AIRTRANS, ήταν και πάντοτε θα είναι, η παροχή υψίστου επιπέδου υπηρεσιών στον τομέα διαχείρισης φορτίων προς όλες τις αεροπορικές εταιρείες που μας εμπιστεύονται, και βεβαίως, προς όλους τους εισαγωγείς και εξαγωγείς της χώρας μας».     

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι «οι νέες εγκαταστάσεις διαθέτουν ιδιόκτητο εξοπλισμό ανίχνευσης φορτίων με Ακτίνες Χ, και τελευταίας τεχνολογίας υποδομές, εξασφαλίζοντας έτσι την ταχεία και ασφαλή επεξεργασία του κάθε φορτίου». Διαθέτουν επίσης ειδικά διαμορφωμένα γραφεία και εξωτερικούς χώρους, όλα υπό ιδιωτική διαχείριση και αποτελούν τις μεγαλύτερες σε μέγεθος αποθηκευτικές εγκαταστάσεις στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, που βρίσκεται στην ιδανική απόσταση μόλις 200 μέτρων από τον αεροδιάδρομο.

«Εκτός από μια ειδικά σχεδιασμένη αποστειρωμένη περιοχή που ακολουθεί μετά τον έλεγχο ασφαλείας, ένα κρύο θάλαμο και δύο επιπλέον κρύους θαλάμους, οι νέες εγκαταστάσεις διαθέτει επιπρόσθετους εξειδικευμένους χώρους, και συγκεκριμένα για φθαρτά, επικίνδυνες ύλες, πολύτιμα αντικείμενα και ζωντανά ζώα, δίνοντας στην AIRTRANS τη δυνατότητα να διαχειρίζεται όλα τα είδη φορτίων ανεξαιρέτως», προστίθεται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Airtrans Group, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.airtransgroup.com ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στο 22559000. 

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ