Σε τρεις ορόφους θα εκτείνεται το Hard Rock Cafe στην Αγία Νάπα

Στεγασμένο σε ένα εμβληματικό χώρο στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 13 απέναντι από τη γνωστή κεντρική πλατεία της πόλης, το νέο Hard Rock Cafe Ayia Napa θα εκτείνεται σε τρεις ορόφους συνολικών 860 τ.μ, συμπεριλαμβανομένου ενός υπέροχου roof terrace με θέα που θα σας κόψει την ανάσα, έτοιμο να ανοίξει αυτό το καλοκαίρι όπως πρώτα δημοσίευσε το InBusinessNews.

Το Hard Rock Cafe Ayia Napa ανοίγει κάτω από νέα ιδιοκτησία franchise (η οποία δεν συσχετίζεται με το Hard Rock Cafe που άνοιξε στη Λευκωσία το 2012). Το νέο franchise αντιπροσωπεύει η Karmia Enterprises Ltd, της οποίας οι μέτοχοι συσχετίζονται με τα εστιατόρια TGI Fridays στην Κύπρο τα οποία λειτουργούν με επιτυχία στον νησί εδώ και 20 χρόνια.

Το πασίγνωστο brand έτοιμο να προσφέρει τις πιο Hard Rock εμπειρίες, rock ‘n’ roll μουσική, μια μοναδική συλλογή με αξεσουάρ προς πώληση και αυθεντικά Hard Rock cocktails με τα πιο γευστικά πιάτα, όλα συνοδευόμενα από τα πιο σημαντικά μουσικά memorabilia της αποκλειστικής συλλογής του Hard Rock.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ποιοτικές επιλογές από τον θρυλικό Hard Rock κατάλογο φαγητού που περιλαμβάνει ορεκτικά όπως το Jumbo Combo, Nachos, δροσερές σαλάτες, αλλά και τα απολαυστικά Legendary Burgers. Τα πιάτα που θα σερβίρονται, φτιάχνονται από φρέσκα υλικά αναδεικνύοντας τη συνολική αυθεντικότητα που αποπνέει το Hard Rock Cafe. Επίσης τo μπαρ του Hard Rock Cafe Ayia Napa θα προσφέρει όλη την ημέρα, ροφήματα, χυμούς, ποτά και, κυρίως, τα μοναδικά βραβευμένα Hard Rock cocktails μεταξύ των οποίων Hurricanes, Μargaritas και μη αλκοολούχες προτάσεις (Alternative Rock), με την επιλογή σερβιρίσματος και σε συλλεκτικά – αναμνηστικά ποτήρια του Hard Rock.

Παράλληλα, το κοινό μπορεί να επισκεφτεί το Rock Shop, το εμβληματικό κατάστημα λιανικής πώλησης του Hard Rock Cafe το οποίο διαθέτει μια μοναδική συλλογή αξεσουάρ εμπνευσμένη από τη rock ‘n’ roll κουλτούρα, καθώς και συλλεκτικά Hard Rock Cafe είδη, όπως είδη ρουχισμού για μικρούς και μεγάλους, γυαλικά (ποτήρια), pins σε διάφορα σχέδια και φυσικά, το μοναδικό κλασικό λευκό t-shirt με το όνομα της πόλης. Όλα τα είδη προς πώληση, είναι υψηλού σχεδιασμού και ποιότητας και έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για το κατάστημα της Αγίας Νάπας για αυτό και θα πωλούνται μόνο σε αυτό.

Το Hard Rock Café προσλαμβάνει
Το Hard Rock διοργανώνει ημέρα εργοδότησης στο ξενοδοχείο Alion Beach, σην Αγία Νάπα, Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Απριλίου 2016 από τις 9:00 μέχρι τις 17:00.

Για περισσότερες πληροφορίες για καριέρες που ροκάρουν, επικοινώνησε μαζί μας στο careers@hrcayianapa.com.

Δειτε Επισης

Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food