«Κυπριακό Πρόγευμα» από την Louis Hotels

Με στόχο να προβάλει την ταυτότητα του νησιού ως γαστρονομικό προορισμό, ο ΚΟΤ άρχισε πριν δύο χρόνια την  πρωτοβουλία του «Κυπριακού Προγεύματος».

Το «Κυπριακό Πρόγευμα» επεκτάθηκε σε ολόκληρη την Κύπρο και αποτελεί το επιστέγασμα μιας προσπάθειας με σκοπό να αναδείξει την τοπική μας γαστρονομία και να ενισχύσει το στοιχείο της αυθεντικότητας στα ξενοδοχεία της Κύπρου. 

Ο Όμιλος Louis Hotels έχει πρόσφατα εγγράψει όλα τα ξενοδοχεία του στο πρόγραμμα του Κυπριακού Προγεύματος. Στα πλαίσια της καθολικής συμμετοχής του ομίλου, διενεργήθηκαν εκπαιδευτικά προγράμματα με θέμα την αυθεντική γαστρονομία και την φιλοσοφία του θεσμού σε όλες της περιοχές που δραστηριοποιείται η εταιρεία, στον Πρωταρά, τη Λεμεσό και την Πάφο.

Μάλιστα, τα ξενοδοχεία έχουν προχωρήσει στην έκδοση βιβλίου συνταγών στην αγγλική γλώσσα. Το βιβλίο περιλαμβάνει την τέχνη του μεσογειακού προγεύματος και διάφορες συνταγές κυπριακών και ελληνικών εδεσμάτων όπως τυρόπιτας, ρυζόγαλου, ελιόψωμου, τσουρεκιού και χαλβά.

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ