Emirates: Nέα πτήση προς Φιλιππίνες

Η Emirates θα ξεκινήσει από τις 30 Μαρτίου 2016 μια καθημερινή κυκλική υπηρεσία από Ντουμπάι προς Κεμπού (CEB) και Κλαρκ (CRK) στις Φιλιππίνες. Με ένα αεροσκάφος Boeing 777-300ER, αυτό το νέο δρομολόγιο θα ενισχύσει τη διεθνή συνδεσιμότητα σε δύο από τους ταχύτατα αναπτυσσόμενους διεθνείς κόμβους των Φιλιππινών. 

Το νησί του Κεμπού βρίσκεται στη Βισάγιας, μία από τις τρεις κύριες γεωγραφικές διαιρέσεις των Φιλιππίνων. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακτάν-Κεμπού, που βρίσκεται στη Νήσο Μακτάν του Κεμπού, είναι το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στις Φιλιππίνες, μετά το Διεθνές Αεροδρόμιο του Νινόι Ακίνο της Μανίλα. Το Κεμπού είναι μια από τις πιο ανεπτυγμένες επαρχίες στις Φιλιππίνες, και συνεχίζει να εξελίσσεται ως βασικός κόμβος για κατασκευή επίπλων, παροχή υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και βαριά βιομηχανία. Με την πλούσια τουριστική προσφορά του Κεμπού και των γύρω νησιών, τα οποία περιλαμβάνουν λευκές αμμώδεις παραλίες και γραφικά σημεία κατάδυσης, η κεντρική Βισάγιας προσέλκυσε συνολικά 1,6 εκατομμύρια ξένους τουρίστες πέρυσι. Το Κεμπού είναι επίσης μια ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τoυς κοντινούς λόφους Chocolate Hills της Μποχόλ και ειδυλλιακά νησιά, όπως τα Μπορακάι. 

Το Κλαρκ βρίσκεται στην Pampanga, μια επαρχία στην περιφέρεια της Κεντρικής Λουζόν στις Φιλιππίνες και ένας γνωστός κόμβος για παροχή υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και για τουρισμό. Η Pampanga εξυπηρετείται από το Διεθνές Αεροδρόμιο Κλαρκ το οποίο είναι στην Clark Freeport Zone, μια ανάπλαση της πρώην Αεροπορικής Βάσης Κλαρκ, μια πρώην βάση της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών στις Φιλιππίνες.

«Με το ξεκίνημα της υπηρεσίας αυτής, η Emirates θα ενισχύσει την επιλογή για τους ταξιδιώτες στις Φιλιππίνες, οι οποίοι θα είναι σε θέση να συνδέονται εύκολα σε 39 πόλεις στην Ευρώπη, σε 16 πόλεις στη Μέση Ανατολή, καθώς και σε μια σειρά από προορισμούς σε όλο το εκτεταμένο δίκτυο μας στην Αφρική και στην Αμερική, που συμπεριλαμβάνει και τον Παναμά από την 1η Φεβρουαρίου,» δήλωσε ο Thierry Antinori, Αντιπρόεδρος και Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Emirates. 

«Αυτή η νέα υπηρεσία θα βοηθήσει να ενισχύσει τις εμπορικές σχέσεις των Φιλιππίνων με τον υπόλοιπο κόσμο και θα τονώσει τον εισερχόμενο τουρισμό, υποστηρίζοντας την καμπάνια του Υπουργείου Τουρισμού «Επισκεφθείτε τις Φιλιππίνες και πάλι το 2016». Θα επεκτείνει επίσης τις ταξιδιωτικές επιλογές για τους Φιλιππινέζους από την περιοχή της Κεντρικής Λουζόν, καθώς και από την περιοχή Βισάγιας και θα προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία για τους εργαζόμενους στο εξωτερικό που αναχωρούν από τις Φιλιππίνες ή που ψάχνουν για εναλλακτικές λύσεις για να πετάξουν στο σπίτι», πρόσθεσε.

Το Boeing 777-300ER με διαμόρφωση δύο κατηγοριών της Emirates, που θα λειτουργεί στο δρομολόγιο, προσφέρει 42 θέσεις στην Business Class και 386 θέσεις στην Οικονομική Θέση. Όσον αφορά τη μεταφορά φορτίου, θα προσφέρονται σε αυτή την υπηρεσία μέχρι και 14 τόνοι χωρητικότητας στην κοιλιά του αεροσκάφους. Οι δημοφιλείς εξαγωγές των Φιλιππίνων σε αυτό το δρομολόγιο αναμένεται να είναι φθαρτά αγαθά, όπως τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα φρούτα και τα λαχανικά, το κρέας, τα θαλασσινά και ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός.

Οι πτήσεις της Emirates προς το Κεμπού και το Κλαρκ θα αναχωρούν καθημερινά από το Ντουμπάι ως EK338 στις 2:55πμ και θα φτάνουν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Μακτάν-Κεμπού στις 3:50μμ. Η υπηρεσία στη συνέχεια θα αναχωρεί από το Κεμπού στις 5:25μμ και θα φτάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Κλαρκ στις 6:45μμ. Η πτήση επιστροφής θα αναχωρεί από το Κλαρκ στις 8:20μμ, και θα φτάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι στις 1:25πμ την επόμενη μέρα.

Οι ώρες πτήσεων της νέας υπηρεσίας έχουν προγραμματιστεί για να επιτρέπουν την απρόσκοπτη σύνδεση με πολλές ευρωπαϊκές διαδρομές και με διαδρομές του ΣΣΚ, μέσω μιας βολικής στάσης στο Ντουμπάι.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με το Boeing 777-300ER της Emirates θα μπορούν να απολαύσουν το βραβευμένο σύστημα ice της αεροπορικής εταιρείας με περισσότερα από 500 κανάλια ψυχαγωγίας κατ’ απαίτηση για να επιλέξουν από, που συμπεριλαμβάνουν ταινίες και μουσική από τις Φιλιππίνες.

Οι πτήσεις της Emirates προς και από τις Φιλιππίνες καλύπτουν επίσης τις ανάγκες της αγοράς των Φιλιππίνων με το πλήρωμα θαλάμου επιβατών στο αεροσκάφος που μιλά τη γλώσσα των Φιλιππίνων, καθώς και με επιλογές κουζίνας στο αεροσκάφος με δημοφιλή πιάτα των Φιλιππίνων. Όπως συμβαίνει με όλες τις πτήσεις της Emirates, οι επιβάτες που ταξιδεύουν με την υπηρεσία Κεμπού και Κλαρκ θα απολαύσουν το γενναιόδωρο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών της Emirates των 30 κιλών στην Οικονομική Θέση και 40 κιλών στην Business Class. 

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου και μετά στη Μάλτα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.emirates.com/cy

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ