Η νέα εποχή για το επιχειρείν στο επίκεντρο του CIM Summit 2023

Φλέγοντα ζητήματα, όπως η ψυχική υγεία στην εποχή της τηλεργασίας, το ψηφιακό μάρκετινγκ και η τεχνική νοημοσύνη πήγασαν από την τεχνολογική επανάσταση και απασχολούν ολοένα και περισσότερο επιχειρήσεις και κυβερνήσεις.

Έχοντας ήδη υποδεχθεί το 2023, η ανθρωπότητα βρίσκεται σε ένα σημείο όπου καλείται να αξιοποιήσει τη ψηφιοποίηση με τρόπο που να της παρέχει όσο μεγαλύτερα οφέλη με όσο πιο λίγες επιπτώσεις. Επιπτώσεις, που δεν αφορούν μόνο στον άνθρωπο αλλά και στον ίδιο τον πλανήτη. Άλλωστε, μεγάλο κεφάλαιο που απασχολεί την επιχειρηματικότητα την παρούσα περίοδο είναι και η κλιματική αλλαγή, εξαιτίας της οποίας οι στρατηγικές που εφαρμόζονται από ιδιώτες και κράτη εστιάζονται σε ένα πιο βιώσιμο αύριο.

To κορυφαίο επιχειρηματικό Summit γιορτάζει φέτος την 15η Επέτειο

Οι προτεραιότητες που πρέπει να θέσουν μεγάλοι οργανισμοί ανά το παγκόσμιο και οι δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη εποχή, θα βρεθούν ενώπιον του CIM Summit 2023, το Σάββατο 8 Απριλίου, στις 08:30 – 13:30 στα Κεντρικά Γραφεία Διοίκησης Τράπεζας Κύπρου στην Αγία Παρασκευή. Η εκδήλωση που πραγματοποιείται από το  CIM-Cyprus Business School, διοργανώνεται σε ετήσια βάση και δίνει την ευκαιρία σε κυπριακές επιχειρήσεις να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του Μάρκετινγκ και της Διοίκησης και να βρουν πολύτιμες απαντήσεις στους καίριους προβληματισμούς τους.

Παγκοσμίου φήμης ακαδημαϊκοί από τα κορυφαία Business School της Ευρώπης θα μοιραστούν και φέτος τις γνώσεις τους με το κοινό. Εναρκτήρια ομιλία θα κάνει ο CEO του CIM, Γιάγκος Χατζηγιάννης.

Με ενδιαφέρον αναμένεται πάντως η παρουσίαση του Thomas Roulet, Associate Professor στην Organisation Theory, Deputy director MBA, του Judge Business School του University of Cambridge. Η ψυχική υγεία του ανθρώπινου δυναμικού απασχολεί ιδιαίτερα τους ειδικούς το τελευταίο διάστημα καθώς έχουν καταγραφεί σημαντικές επιδράσεις στον άνθρωπο. Ο Καθηγητής θα μιλήσει για την καλή ψυχική υγεία και τα κίνητρα που πρέπει να δίνουν οι εταιρείες στο προσωπικό που εργάζεται  εξ αποστάσεως.

Στη συνέχεια το βήμα θα πάρει η Catherine Magelssen, Assistant Professor, Strategy and Entrepreneurship, του London Business School. Η Magelssen θα συζητήσει τις στρατηγικές αποφάσεις που πρέπει να παίρνουν οι επιχειρήσεις στη νέα εποχή. Για τα νέα δεδομένα στον κόσμο του Μάρκετινγκ θα μιλήσει ο Marcel Corstjens, Emeritus Professor of Marketing, στο The Unilever Chaired Professor of Marketing Emeritus, του INSEAD. Το παρών του στο Συνέδριο θα δώσει και η Colleen Cunningham, Assistant Professor of Strategy and Entrepreneurship του University of Utah’s Eccles School of Business η οποία, με τη σειρά της, θα μιλήσει για την επιχειρηματικότητα,  στη νέα εποχή.

Το Summit απευθύνεται σε Στελέχη επιχειρήσεων, Ανώτερα κυβερνητικά στελέχη, Διευθυντές μάρκετινγκ, ανθρώπινου δυναμικού,  πωλήσεων, παραγωγής, Logistics, brands και σε άλλα στελέχη που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στις επιχειρήσεις

Το CIM προωθεί ενεργά την επιχειρηματική εκπαίδευση και προσφέρει προστιθέμενη αξία στα μέλη και στους αποφοίτους του και ως εκ τούτου τα ενθαρρύνει να το παρακολουθήσουν.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: CIM-Cyprus Business School, Πλατινένιος Xορηγός: Green Energy Group Χρυσοί Χορηγοί: Char. Pilakoutas Ltd, VE Very Exclusive Accessories Ltd Αργυροί Χορηγοί: Alphamega Hypermarkets, Cablenet, C.A.PAPAELLINAS Group, Gan Direct, Iron Mountain, McDonald’s, MetLife  Χάλκινοι Χορηγοί: Cyfield Group, GR8 Tech, Jamie Oliver Kitchen, KEAN, KPMG, NetU, Remedica, Spyros Vassiliou & Associates LLC, Tototheo Maritime, ZORBAS Group  Υποστηρικτές: Bank of Cyprus, Commercial General Insurance, Cyprus Forum, DHL Express, LandasColour, LightBlack Solutions, Panayiotides, Photos Photiades Group  Συντονιστής: IMH

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας