IN Business Awards: Οι υποψήφιοι στην κατηγορία best customer service

H διαδικασία ψηφοφορίας των IN Business Awards 2022 συνεχίζεται για πέμπτη συνεχόμενη βδομάδα, με τους 55 υποψήφιους να διεκδικούν τη θέση του άριστου μεταξύ των αρίστων στις 11 κατηγορίες υποψηφιότητας.

Το ΙnBusinessNews παρουσιάζει σήμερα τους υποψήφιους, καθώς και το προφίλ τους, στην κατηγορία BEST CUSTOMER SERVICE.

  • Φούρνοι Ζορπάς (Α. ΖΟΡΠΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ)

Εδώ και 50 σχεδόν χρόνια, οι Φούρνοι Ζορπάς αποτελούν προορισμό των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας. Η ομάδα τους αποτελείται από 2.000 και πλέον μέλη, τα οποία έχουν ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση με στόχο την άρτια εμπειρία των πελατών. Ακούνε τις απόψεις τους, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο εργαλείο, στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής εταιρικής κουλτούρας. Με σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες των καταναλωτών δημιουργούν προϊόντα αλλά και προγράμματα, όπως τα my bakery και click & pick, που ανταποκρίνονται αλλά και δημιουργούν νέες τάσεις στον χώρο.

  • Amicci

Η Amicci ιδρύθηκε το 1982 από τη Μαρία και τον Δώρο Κυρατζή με τη φιλοσοφία της παροχής μιας προσεκτικής επιλογής πολυτελών προϊόντων μόδας στους πελάτες της. Το 2015, οι κόρες τους Ελένη και Ήβη προσχώρησαν στην εταιρεία, με σκοπό να επαναπροσδιορίσουν την επωνυμία Amicci. Σήμερα διαθέτει πέντε σημεία με καταστήματα μπουτίκ γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων, τα οποία περιλαμβάνουν μια επιλογή από ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ και κοσμήματα. 

Στις προτεραιότητες της εταιρείας είναι η δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας για κάθε πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό κατάφερε να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που μοιάζει με σπίτι, όπου οι πελάτες μπορούν να έρχονται σε επαφή με την υψηλότερη πολυτελή μόδα σε ένα οικείο περιβάλλον.

  • Blue Island

Είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες του τομέα ιχθυοκαλλιέργειας κι εμπορίας φρέσκων ψαριών και θαλασσινών με δίκτυα διανομής σε όλη την Κύπρο. Έχει ισχυρή παρουσία στο χονδρικό εμπόριο του κλάδου με εξαγωγές και διανομή σε υπεραγορές, ψαραγορές, εστιατόρια και ξενοδοχεία, αλλά και στο λιανεμπόριο, με επτά ιδιόκτητες ψαραγορές και την αποκλειστική διαχείριση σημαντικού αριθμού καταστημάτων σε αλυσίδες υπεραγορών.

Σε κάθε κομμάτι των δραστηριοτήτων της φροντίζει ώστε να διασφαλίζονται τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και υγείας και ταυτόχρονα να εφαρμόζονται πρακτικές που ενισχύουν την εικόνα της σε τομείς όπως η ευκολότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. 

  • LPM Restaurant & Bar Limassol

Το οικογενειακό κλίμα, το οποίο κατάφερε να διατηρεί ανάμεσα στους εργαζομένους του, αντικατοπτρίζει την κουλτούρα της φιλοξενίας, με την οποία υποδέχεται ευχάριστα κάθε πελάτη του. Το LPM Restaurant & Bar Limassol βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, στους κήπους του Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, και αποτελεί ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό concept, που ξεκίνησε το 2007 στο Λονδίνο κι επεκτάθηκε γρήγορα σε Χονγκ Κονγκ, Ντουμπάι, Άμπου Ντάμπι, Μαϊάμι και Ριάντ, αποσπώντας σειρά διακρίσεων.

Η άφιξή του τον Ιούνιο του 2022 στην Κύπρο έκανε αίσθηση για το εκλεπτυσμένο μίνιμαλ περιβάλλον, την πρωτοτυπία στις γευστικές επιλογές και τα κοκτέιλ καθώς και για τους συνδυασμούς που προσφέρει, σεβόμενο τις επιθυμίες ενός εκάστου επισκέπτη. 

  • Princess Yachts Cyprus

Η Princess Yachts Cyprus είναι o επίσημος διανομέας της αγγλικής Princess Yachts. Το εκτεταμένο δίκτυό της σε όλη την Κύπρο, αλλά και παγκοσμίως, μπορεί να εντοπίσει το ιδανικό νέο ή μεταχειρισμένο σκάφος για κάθε ενδιαφερόμενο και να παρέχει στους πελάτες της εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Η ομάδα της εταιρείας μπορεί να βοηθήσει με κάθε πτυχή του yachting, όπως, σέρβις, συντήρηση, ναυλώσεις, εκτελωνισμό, νηολόγηση, ασφάλιση και διαχείριση, κάτι που την κάνει να διακρίνεται στον τομέα των εξατομικευμένων υπηρεσιών, στο πλαίσιο των οποίων προσφέρει πακέτα λύσεων και προσφορών.

*Η ψηφοφορία των IN Business Awards 2022 ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου 2023 με τα πρωτότυπα δελτία του περιοδικού, online, τηλεφωνικώς και με sms και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Όλες οι λεπτομέρειες για τη ψηφοφορία και εκτενέστερη παρουσίαση των εταιρειών δημοσιεύονται στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού IN Business που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Τα ΙΝ Βusiness Awards 2022 παρουσιάζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

  • Powered by Epic.
  • Αργυροί χορηγοί Ecommbx και Σκλαβενίτης.
  • Media Sponsor Alpha Kύπρου.

Για να ψηφίσετε τους άριστους του κυπριακού επιχειρείν πατήστε ΕΔΩ

Δειτε Επισης

Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά
Επίσκεψη ομάδας εργαζομένων της Gordian στο Κέντρο Υπηρεσιών «ΣΕΑΝΑ»
Την Τρίτη η 63η ετήσια γενική συνέλευση της ΟΕΒ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
Η πρώτη δικαστική απόφαση στην Κύπρο που επέτρεψε τη λήψη μαρτυρίας μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης σε αστική υπόθεση
Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα