Λουκία Χατζηανδρέου: Πρωταρχικής σημασίας η ψηφιακή αναβάθμιση (vid)

InBusinessNews  24/01/2023 08:32
Λουκία Χατζηανδρέου: Πρωταρχικής σημασίας η ψηφιακή αναβάθμιση (vid)

Λουκία Χατζηανδρέου: Πρωταρχικής σημασίας η ψηφιακή αναβάθμιση (vid)

InBusinessNews  24/01/2023 08:32

Ένα ευρύ φάσμα ασφαλίσεων προσφέρει η Progressive Ασφαλιστική, η οποία βασίζεται σε μακροχρόνιες και επωφελείς συνεργασίες, κάτι που καθρεφτίζει τις αξίες της εταιρείας.

Μιλώντας στην κάμερα του InBusiness TV, η αναπληρώτρια γενική διευθύντρια της Progressive, Λουκία Χατζηανδρέου, κάνει αναφορά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο ασφαλιστικός κλάδος. Αυτές περιλαμβάνουν τόσο την οικονομία και την αύξηση του πληθωρισμού όσο και τις περιβαλλοντολογικές αλλαγές.

Σύμφωνα με την κα Χατζηανδρέου, η ψηφιακή αναβάθμιση και ένας αξιόπιστος παροχέας τηλεπικοινωνιών αποτελούν πρωταρχικής σημασίας στοιχεία για τη λειτουργία μιας επιχείρησης. Ειδικότερα, η Progressive Ασφαλιστική βασίζεται στη Cyta Business, η οποία της παρέχει άμεση, αξιόπιστη και γρήγορη επικοινωνία, με αποτέλεσμα να μπορεί ν’ ανταπεξέρχεται και να είναι αποτελεσματική στις υπηρεσίες τις οποίες προσφέρει. 

Όπως επισημαίνει η Λουκία Χατζηανδρέου, στην Progressive οραματίζονται το μέλλον σ’ ένα paperless περιβάλλον, με τους ίδιους να θεωρούν την περιβαλλοντική συνείδηση ως μέρος της εταιρικής τους ευθύνης.

Δείτε πιο κάτω όσα ανέφερε στο InBusiness TV η Λουκία Χατζηανδρέου: 

  • Cyta Business

Η Cyta Business, αντιλαμβανομένη τις σύγχρονες απαιτήσεις και τις αυξημένες ανάγκες των ΜμΕ για αναβάθμισή τους στην ψηφιακή εποχή, συμβάλλει στην ανάπτυξή τους παρέχοντας λύσεις στα πρακτικά ζητήματα και τις προκλήσεις που τις απασχολούν και ταυτόχρονα αναδεικνύει τις ευκαιρίες που προκύπτουν με τη δύναμη της τεχνολογίας.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας