Αύριο το 5ο Συνέδριο Φαρμακοποιών

Οι επερχόμενες τεχνολογικές εξελίξεις του Φαρμακευτικού Κλάδου παρουσιάζονται αύριο ενώπιον του 5ου Συνέδριου Φαρμακοποιών. Το Συνέδριο, το οποίο παρουσιάζει η Remedica και θα διεξαχθεί διαδικτυακά, αποσκοπεί στην ανάδειξη του ρόλου του φαρμακοποιού στη μετα-COVID 19 εποχή.

Με τη συμμετοχή σπουδαίων ομιλητών και εμπλεκόμενων φορέων που «κλείδωσαν» την παρουσία τους, θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις που απασχολούν τους επαγγελματίες του κλάδου καθώς και οι τάσεις που διαμορφώνονται σε διεθνές και τοπικό επίπεδο.

Τα φαρμακεία συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αλλά και πώς οι καινοτόμες τεχνολογίες επηρεάζουν το φαρμακείο του μέλλοντος. Το θέμα αυτό θα βρεθεί στο επίκεντρο. Ενδιαφέρον αναμένεται να έχει και σχετική συζήτηση που θα εστιάσει στις προκλήσεις, τις προοπτικές και τη νέα διάσταση στις υπηρεσίες . Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στα ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επαγγελματίες στον χώρο ως προς τις εξελίξεις σε νομοθετικά και ρυθμιστικά θέματα και σε νέες οδηγίες από την ΕΕ.

Τα νέα δεδομένα στην αγορά φαρμάκων οι ανάγκες, η διαθεσιμότητα προϊόντων και διανομή επίσης θα αναλυθούν καθώς επίσης και το πώς μπορεί το φαρμακείο της γειτονιάς να εξελιχθεί σε ένα κέντρο υγείας και κατά πόσο υπάρχει η δυνατότητα να παρέχονται μερικές ιατρικές υπηρεσίες εντός του φαρμακείου. Δηλώστε συμμετοχή και μάθετε περισσότερα σχετικά και με τον συμβουλευτικό ρόλο του φαρμακοποιού στον χειρισμό συχνών αποριών για επιλογή φαρμάκων και το πώς πρέπει να ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις του πελάτη. Παρακολουθείστε το Συνέδριο και ενημερωθείτε, επίσης, για τα νέα γύρω από την online διαδικασία αποστολής προϊόντων, τα e-shops κ.α.

Ποιους αφορά

Το Συνέδριο απευθύνεται σε φαρμακοποιούς (Ιδιώτες και Κυβερνητικούς), βοηθούς φαρμακείων,  Στελέχη Φαρμακευτικών Υπηρεσιών και άλλων Κυβερνητικών Τμημάτων,  Διευθυντικά Στελέχη από Φαρμακοβιομηχανίες και Εταιρείες Εισαγωγής & Διανομής Φαρμάκων και Ιατρικών Προϊόντων & Υπηρεσιών,  Στελέχη από Φαρμακοβιομηχανίες παραγωγής και διανομής φαρμάκων και άλλων ιατρικών προϊόντων,  Στελέχη από Ιδιωτικές Κλινικές και Νοσοκομεία, γιατρούς, στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών, Ιατρικούς επισκέπτες και Ακαδημαϊκούς.

Πληροφορίες

Κύριος Χορηγός: Remedica Ltd

Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: University of Nicosia

Yποστηρικτής: ΙMR/University of Nicosia™

Με την στήριξη: Παγκύπριος Φαρμακευτικός Σύλλογος

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό ΙΝ Βusiness και πόρταλ REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Την Τρίτη η 63η ετήσια γενική συνέλευση της ΟΕΒ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
Η πρώτη δικαστική απόφαση στην Κύπρο που επέτρεψε τη λήψη μαρτυρίας μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης σε αστική υπόθεση
Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi-Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»