Οι υποψήφιοι στην κατηγορία τουρισμός-ψυχαγωγία-εστίαση

H διαδικασία ψηφοφορίας των IN Business Awards 2022 συνεχίζεται για τέταρτη συνεχόμενη βδομάδα, με τους 55 υποψήφιους να διεκδικούν τη θέση του άριστου μεταξύ των αρίστων στις 11 κατηγορίες υποψηφιότητας.

Το ΙnBusinessNews παρουσιάζει σήμερα τους υποψήφιους, καθώς και το προφίλ τους, στην κατηγορία ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ-ΕΣΤΙΑΣΗ.  

  • Ayia Napa Marina

Πρόκειται για μεικτού τύπου ανάπτυξη, η οποία περιλαμβάνει πολυτελείς παραθαλάσσιες οικιστικές μονάδες, χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για σκάφη αναψυχής. Ένα εμβληματικό έργο που αναβαθμίζει την περιοχή, τοποθετεί την Αγία Νάπα στον χάρτη των σημαντικών ναυτικών προορισμών και συμβάλλει στη μείωση της εποχικότητας του κυπριακού τουριστικού προϊόντος.

Έχει προσωπικό 200 ατόμων και αναμένεται να δημιουργεί κατά μέσο όρο 100 - 150 νέες θέσεις εργασίας ετησίως. Έχει διακριθεί στα European Property Awards (2021 - 2022). Αποτελεί πιστοποιημένο λιμένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, είναι βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία μαρίνα και φέρει την πιστοποίηση Great Place to Work.

  • Cap St Georges Hotel & Resort

Το Cap St Georges Hotel & Resort, μέσω της αρχιτεκτονικής του, αποτυπώνει την ομορφιά και τον πολιτισμό της Κύπρου, προσφέροντας πολυτελή φιλοξενία με θέα τη Μεσόγειο σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με κήπους και αιωνόβιες ελιές. 

Το τουριστικό θέρετρο διαθέτει μια ξεχωριστή παραλία, τρεις εξωτερικές πισίνες και μια εσωτερική, παιδική χαρά, σπα, γυμναστήριο, 10 εστιατόρια και μπαρ. Λειτουργεί, επίσης, νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, μπουτίκ ένδυσης και υπόδησης, κατάστημα με οργανικά κυπριακά προϊόντα, κοσμηματοπωλείο και προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες ευεξίας κι άλλες.

  • Hawaii Hotels (grandresort)

Η εταιρεία είναι ιδιοκτήτρια του πολυτελούς πέντε αστέρων ξενοδοχείου GrandResort στη Λεμεσό, το οποίο κτίστηκε το 1992 από τον Κυριάκο Θεοχάρους. Σήμερα, διαχειριστές είναι δύο από τα παιδιά του, η Ανθή και ο Χάρης Θεοχάρους. Βρίσκεται σε μια προνομιακή παραλιακή τοποθεσία στην περιοχή της αρχαίας Αμαθούντας.

Διαθέτει deluxe δωμάτια και σουίτες, εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, και είναι γνωστό για τους ιδιαίτερα φροντισμένους κήπους του. Φιλοσοφία του είναι να προσφέρει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών, άνεση και προσωπική εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και με επίκεντρο τον άνθρωπο.

  • Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean (μέλος του Ομίλου Fattal)

Η Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean, που ιδρύθηκε το 2017, είναι μέλος του Ομίλου Fattal, ο οποίος διαθέτει πάνω από 230 ξενοδοχεία σε Ευρώπη, Ισραήλ και Ηνωμένο Βασίλειο.

Θέλοντας να αξιοποιήσει τη μοναδικότητα Κύπρου και Ελλάδας, η εταιρεία δημιούργησε τα ξενοδοχεία Leonardo Laura Beach & Splash Resort, Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa και Leonardo Cypria Bay (Πάφος), Leonardo Crystal Cove Hotel & Spa by the sea (Πρωταράς) και Leonardo Kolymbia Resord (Ρόδος).

Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, είναι έτοιμη να λανσάρει το 2023 το καινούργιο brand των lifestyle hotels NYX Athens, ΝΥΧ Limassol, NΥΧ Thessaloniki και NYX Nicosia.

  • Louis Group

Ο Όμιλος Louis αποτελεί σήμερα μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, απασχολώντας συνολικά 3.700 άτομα. Ιδρύθηκε το 1935 από τον αείμνηστο Λούη Λοΐζου, ο οποίος αποκαλείται και πατέρας του τουρισμού στην Κύπρο.

Οι δραστηριότητες του ομίλου περιλαμβάνουν την ιδιοκτησία και διαχείριση 26 ξενοδοχειακών μονάδων σε Κύπρο και Ελλάδα, την κρουαζιέρα, ταξιδιωτικά γραφεία ΙΑΤΑ, υπηρεσίες επισιτισμού, αποστολής εμπορευμάτων, εξυπηρέτησης αεροσκαφών και επιβατών στα διεθνή αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

*Η ψηφοφορία των IN Business Awards 2022 ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου 2023 με τα πρωτότυπα δελτία του περιοδικού, online, τηλεφωνικώς και με sms και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Όλες οι λεπτομέρειες για τη ψηφοφορία και εκτενέστερη παρουσίαση των εταιρειών δημοσιεύονται στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού IN Business που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Τα ΙΝ Βusiness Awards 2022 παρουσιάζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

  • Powered by Epic.
  • Αργυροί χορηγοί Ecommbx και Σκλαβενίτης.
  • Media Sponsor Alpha Kύπρου.

Για να ψηφίσετε τους άριστους του κυπριακού επιχειρείν πατήστε ΕΔΩ

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands