Ημερίδα για τη Μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υπηρεσίας

Ημερίδα με θέμα τη Μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υπηρεσίας, τις προοπτικές και τις προκλήσεις, πραγματοποιεί την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού-Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης (ΤΔΔΠ-ΚΑΔΔ). Η εκδήλωση θα διεξαχθεί από τις 9:00 π.μ. έως τις 11:30 π.μ., στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia.

Η Ημερίδα αποσκοπεί στην ενημέρωση των Προϊσταμένων της Δημόσιας Υπηρεσίας για τις δράσεις που προωθούνται και για τις ενέργειες που θα πρέπει να αναληφθούν ώστε οι νέες ρυθμίσεις να υλοποιηθούν σύμφωνα με τα καθορισμένα χρονοδιαγράμματα και κυρίως να συμβάλουν στην επίτευξη του στόχου για βελτίωση και εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Υπηρεσίας.

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν ως ομιλητές ο Υπουργός Οικονομικών, Κωσταντίνος Πετρίδης, ο Προέδρος της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας (ΕΔΥ), Γεώργιος Παπαγεωργίου και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών, Γιώργος Παντελή.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί παρουσίαση των νέων ρυθμίσεων για τη διαδικασία πλήρωσης ανελικτικών θέσεων στη Δημόσια Υπηρεσία και του νέου συστήματος αξιολόγησης της απόδοσης των υπαλλήλων, από την Πρώτη Λειτουργό Δημόσιας Διοίκησης & Προσωπικού, Μαρία Κλεάνθους.

Στην ατζέντα της Ημερίδας περιλαμβάνεται και συζήτηση στρογγυλής τραπέζης (panel) με θέμα την Υλοποίηση της Μεταρρύθμισης, τις Προκλήσεις και τον ρόλο των Διευθυντικών Στελεχών με τη συμμετοχή του Προέδρου της ΕΔΥ, του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών  και της Διευθύντριας του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού, Έλενας-Οικονομίδου Αζίνα. Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας PwC Κύπρου, Φίλιππος Σώσειλος.

Η Ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της σύμβασης για την προβολή και την επικοινωνία του Έργου «Μαθησιακή Υποστήριξη της Εφαρμογής Διοικητικών Αλλαγών στη Δημόσια Διοίκηση», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και την Κυπριακή Δημοκρατία.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Οργανωτής: Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού-Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης (TΔΔΠ-ΚΑΔΔ)

Δειτε Επισης

Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή