10 ημέρες για συμμετοχή στα Stelios Bi-Communal Business Awards 2023

Λήγει στις 27 Ιανουαρίου 2023 η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο Διαγωνισμό Βραβείων Δικοινοτικής Επιχειρηματικότητας - Stelios Bi-Communal Business Cooperation Awards 2023, που διοργανώνει για 13η χρονιά στην Κύπρο, το Stelios Philanthropic Foundation.

Η Τελετή Απονομής των Βραβείων θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά (μέσω zoom), την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023, στις 17:00 ώρα Κύπρου και ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου θα προσφέρει χρηματικό έπαθλο 10,000 ευρώ σε κάθε επιχειρηματία- μέλος μιας από τις 10 νικήτριες, διμελείς δικοινοτικές επιχειρηματικές ομάδες- με το συνολικό ποσό των βραβεύσεων να ανέρχεται στις 200,000 ευρώ.

Αιτήσεις στα Stelios Bi-Communal Awards 2023, τα οποία επικεντρώνονται και αυτή τη χρονιά, αποκλειστικά στην επιχειρηματική δραστηριότητα Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, μπορούν να υποβληθούν για τις επόμενες 10 ημέρες μέσω της ιστοσελίδας του Stelios Philanthropic Foundation https://steliosfoundation.com.cy/, όπου οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να κατεβάσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής, να την συμπληρώσουν και ακολούθως να την αποστείλουν με email στον κ. Μάριο Μισιρλή marios.missirlis@stelios.com.

Υπενθυμίζεται, ότι στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι (περιλαμβανομένων νικητών και υποψηφίων προηγούμενων ετών), των οποίων η επιχείρηση έχει ετήσιο κύκλο εργασιών τουλάχιστον δέκα χιλιάδων ευρώ και εργοδοτεί άλλο ένα άτομο, πέραν του ιδιοκτήτη. Θα πρέπει επίσης να υποβληθούν αποδεικτικά στοιχεία της κοινής επιχειρηματικής δραστηριότητας και στις δύο κοινότητες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η μέχρι σήμερα συνολική αξία των Βραβείων Δικοινοτικής Συνεργασίας, περιλαμβανομένου και του φετινού ποσού των 200,000 ευρώ, ανέρχεται στα €4,190,000.

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands