LandasColour: Βίντεο πάνελ οθόνες LED υψηλής ευκρίνειας

Σε έναν κόσμο που μεταλλάσσεται ραγδαία, με κινητήρια δύναμη την εξέλιξη της τεχνολογίας, οι πρωταγωνιστές σε κάθε κλάδο θέτουν ως προτεραιότητά τους τη συνεχή αναζήτηση επαναστατικών λύσεων για την αναβάθμιση της ευρύτερης εμπειρίας που προσφέρουν στο κοινό στο οποίο απευθύνονται. Στη βάση αυτής της φιλοσοφίας στηρίζει το στρατηγικό επιχειρηματικό της πλάνο τα τελευταία χρόνια η LandasColour, εντάσσοντας στην ήδη διευρυμένη γκάμα λύσεων που προσφέρει την εισαγωγή και εγκατάσταση βίντεο πάνελ οθονών LED υψηλής ευκρίνειας.

Με απώτερο στόχο τη διαμόρφωση των απαραίτητων συνθηκών που να προσφέρουν υψηλού επιπέδου και αισθητικής οπτική εμπειρία σε οποιαδήποτε ανάγκη προβολής, σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, με σταθερή απόδοση, ασφάλεια και αξιοπιστία, η LandasColour έχει προχωρήσει στη δημιουργία εξειδικευμένου τμήματος για τον εξατομικευμένο σχεδιασμό και τοποθέτηση βίντεο πάνελ οθονών LED, καλύπτοντας έτσι τις σύγχρονες ανάγκες επιχειρηματιών και κοινού.

Οι βίντεο πάνελ οθόνες LED, είναι ένα δυναμικό και ευέλικτο εργαλείο που δεν περιορίζει τη δημιουργικότητα, αναπαράγοντας οπτικοακουστικό υλικό και συμβάλλοντας καίρια στην αμεσότητα, την καλύτερη στόχευση, την ευελιξία, την ποιοτική αναβάθμιση, την ευκολότερη διαχείριση του περιεχομένου και εν τέλει στην αποτελεσματικότητα της ευρύτερης οπτικής εμπειρίας.

Η εξειδίκευση αυτή της LandasColour έχει ήδη συμβάλει στη διαμόρφωση της στοχευμένης διαδραστικότητας σημαντικού αριθμού επιχειρήσεων στην Κύπρο, που επιζητούν να εστιάσουν τόσο στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό για την προβολή διαφημιστικών και όχι μόνο μηνυμάτων σε σημεία αυξημένης επισκεψιμότητας, όσο και σε πιο εξειδικευμένα κοινά.

Οι βίντεο πάνελ οθόνες LED χρησιμοποιούν μια σειρά από διαδρομές εκπομπής φωτός ως pixel για τη μετάδοση εικόνας. Η φωτεινότητά τους, τους επιτρέπει να χρησιμοποιούνται τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους, για παράδειγμα σε διαφημιστικές πινακίδες και καθίστανται ορατές ακόμη και υπό το φως του ήλιου. Αποτελούν μια τεχνολογική καινοτομία στην επικοινωνία,  προσφέροντας μια πλήρη και υψηλής ευκρίνειας θέαση για κοντινές, αλλά και μακρινές αποστάσεις.

Η ευελιξία τους έγκειται στη δυνατότητα συναρμολόγησής τους σε οποιοδήποτε μέγεθος από μικρές διαφημιστικές οθόνες για εκθέσεις και μικρές εκδηλώσεις εσωτερικού χώρου, γάμους και συγκεντρώσεις, μέχρι και γιγαντο-οθόνες για πολυπληθείς εκδηλώσεις και συναυλίες. Οι Led αποτελούν την ιδανική λύση για ένα δυναμικό περιεχόμενο για μοναδικές προβολές που εντυπωσιάζουν.

Οι βίντεο πάνελ οθόνες LED της LandasColour προσφέρονται προς ενοικίαση και προς πώληση με γρήγορη εγκατάσταση, σταθερή απόδοση και δημιουργική απεικόνιση για εκπληκτικές προβολές. Αποτελούν ένα νέο κεντρικό σημείο επικοινωνίας και διαφήμιση για αυτούς που επιθυμούν ξεχωρίζουν από το πλήθος.  

Η LandasColour Ltd συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της. Με εξειδίκευση στις ψηφιακές εκτυπώσεις και επιγραφές, κατέχει σημαντικό μερίδιο αγοράς, και στο πελατολόγιο της περιλαμβάνονται πέραν των 2,000 εταιρειών παγκύπρια. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις 2.800τ.μ. που διατηρεί στη βιομηχανική περιοχή Στροβόλου, διαθέτει υψηλού επιπέδου τεχνολογία και υπερσύγχρονα ενεργειακά συστήματα με όλες τις πιστοποιήσεις ποιότητας. Σήμερα, η LandasColour εργοδοτεί περισσότερους από 50 επαγγελματίες και επενδύει συνεχώς στην εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της, σεβόμενη την εξυπηρέτηση και τις απαιτήσεις των πελατών. Στις κύριες υπηρεσίες της περιλαμβάνονται: αυτοκόλλητα μικρών/μεγάλων διαστάσεων, 3D lettering και λογότυπα, φωτεινές επιγραφές, σήματα, neon signs, neon lights, αυτοκόλλητα αυτοκινήτων, πανό, plexiglass κατασκευές, περίπτερα εκθέσεων/εκδηλώσεων, ενοικίαση/αγορά οθονών LED custom διαστάσεων και graphic design.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Προπυλαίων 28, Βιομηχανική Περιοχή Στροβόλου, 2033 / P.O. Box: 23981 - CY 2409

Τηλ.: 77 77 88 77 / +357 22 251080

Mail: info@landascolour.com

 

 

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands