Στο IN Business Ιανουαρίου: Τα φώτα στραμμένα στους ηγέτες

Τα φώτα άναψαν για 9η χρονιά, για να στραφούν στην κορυφή. Για να δώσουν στην κοινωνία την ευκαιρία να δει και να εμπνευστεί από άριστα των αρίστων πρότυπα υποδειγματικών ηγετών, στους οποίους απονεμήθηκε η ελάχιστη οφειλόμενη τιμή στο πλαίσιο των 9ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards.

Σε μια διοργάνωση που καθιερώθηκε κι έγινε ο ετήσιος θεσμός ανάδειξης των ανθρώπων που τιμούν τα επιχειρηματικά ιδεώδη με τα έργα, αλλά και την ευρύτερη προσφορά τους στο σύνολο, με υψηλά πάντοτε το αίσθημα της ευθύνης σε όποιο τομέα κι αν δραστηριοποιούνται, βραβεύθηκαν εννέα επιχειρηματίες/επαγγελματίες ηγέτες από τους βασικότερους τομείς της οικονομίας: Πρωτογενής Τομέας, Βιομηχανία, Εμπόριο, Τουρισμός/Eστίαση/Ψυχαγωγία, Ναυτιλία, Υπηρεσίες, Ακίνητα/Κατασκευές/Ανάπτυξη Γης, Χρηματοοικονομικά/ Επαγγελματικές Υπηρεσίες. Απονεμήθηκε, επίσης, το Τιμητικό Βραβείο για το Έργο και τη Συνολική Προσφορά στην Επιχειρηματικότητα.

Στο ειδικό αφιέρωμα του τεύχους, παρουσιάζουμε τους 9 βραβευθέντες. Ρωτάμε, απαντούν, επανερχόμαστε, συμπληρώνουν και δίνουν εύγλωττους σύντομους ορισμούς, ερμηνείες και δεδομένα για την επιτυχία, την τύχη, τη διοίκηση και το μάρκετινγκ, για όσα αισθάνονται περήφανοι και για εκείνα στα οποία στοχεύουν, χωρίς να διστάζουν να δουν λίγο ή λίγο παραπάνω το τι φέρνει μαζί του το προσεχές μέλλον, έστω και με όλα υπό εξέλιξη, σ’ ένα 2023 που το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μας αφήσει να πλήξουμε. Οι προκλήσεις συνεχίζονται, οι αλλαγές τρέχουν, ευκαιρίες έρχονται και φεύγουν, πλάνα στήνονται για να ξαναστηθούν από την αρχή, το παγκόσμιο βρίσκεται σε τροχιά ανακατατάξεων, το μόνο δεδομένο είναι ότι ο κόσμος του επιχειρείν δεν κουράζεται να γρηγορεί. Έχουν γνώσιν οι ηγέτες!

Διαβάστε ακόμα

Η παρουσίαση των νικητών των ΚΕΒΕ Business Leader Awards μαζί με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την τελετή απονομής των βραβείων, στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού IN Business που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2023 στα περίπτερα, καθώς και σε ψηφιακή έκδοση.

 

ΙΝ Business Awards 2022

Επιπλέον, με το πρώτο τεύχος του 2023 σηματοδοτείται η έναρξη της μεγάλης γιορτής του επιχειρείν, των IN Business Awards, για 15η συνεχή χρονιά.

Ο απόλυτος θεσμός αναγνώρισης και επιβράβευσης της κυπριακής επιχειρηματικότητας, των μικρών και των μεγάλων εταιρειών, των άριστων προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και των ανθρώπων που διαπρέπουν εντός και εκτός συνόρων, έρχεται για άλλη μια φορά να επιβεβαιώσει πως οι καλές πρακτικές πάντα θα βρίσκουν τρόπο να ανθούν και να αναδεικνύονται.

Μάλιστα, για πρώτη φορά έχουμε προσθήκη δύο νέων κατηγοριών, με τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν στο Best Customer Service και στην Επιχειρηματική Καινοτομία. Έχοντας πια 11 κατηγορίες με τη συμμετοχή κοινού, παρουσιάζουμε τους 55 υποψήφιους και σας ευχόμαστε καλή ψήφο.

 

Για να κατεβάσετε το περιεχόμενό του περιοδικού IN Business πατήστε στο www.inbusinessnews.com/digitaledition

Δειτε Επισης

Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα