Αύριο το 10ο Banking Forum & Fintech EXPO

Δέκα χρόνια θεσμού για το Banking Forum & FinTech Expo που παρουσιάζει η Logicom Solutions και ανοίγει αύριο τις πύλες του για την αφρόκρεμα του κυπριακού επιχειρείν και του τραπεζικού Κλάδου. Η εκδήλωση, που αποτελεί εξέλιξη του ετήσιου Cyprus Banking Forum, πραγματοποιείται στο Ξενοδοχείο Hilton Nicosia και χαρακτηρίζεται ως το κορυφαίο peer-to-peer event επαγγελματιών του κλάδου. 

Το τραπεζικό σύστημα της ΕΕ αναδιαμορφώνεται και οι πρωταγωνιστές του έχουν τον λόγο. Καταξιωμένα πρόσωπα από το διεθνές φάσμα θα θέσουν επί τάπητος καίρια θέματα που απασχολούν τον Κλάδο και θα διερευνήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον ευρύτερο τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών δίνοντας λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τους CEO του χώρου.

Στην ατζέντα του Συνεδρίου βρίσκονται η βελτίωση της κερδοφορίας και κατ’ επέκταση η βιωσιμότητα των σημερινών επιχειρηματικών μοντέλων. Οι επενδύσεις στη ψηφιοποίηση και στην καινοτομία και η ενσωμάτωση των ESG στις στρατηγικές των Οργανισμών είναι επίσης μερικά από τα ζητήματα που θα απασχολήσουν τους ομιλητές. 

Πώς θα μοιάζουν οι τράπεζες του μέλλοντος; Ποια είναι τα αυριανά ψηφιακά εργαλεία που θα εδραιωθούν ανάμεσα στο κοινό και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί ο BigTech ανταγωνισμός; Ερωτήματα που θα απαντηθούν στο επερχόμενο, μεγάλο γεγονός.

Ποιους αφορά

Το φόρουμ έχει σκοπό να φέρει σε επαφή Διευθύνοντες Σύμβουλους, Οικονομικούς Διευθυντές, Διευθυντές Μάρκετινγκ, Διευθυντές HR, Διευθυντές Ψηφιακού Μετασχηματισμού και άλλα στελέχη από τον χρηματοοικονομικό κλάδο. Το συνέδριο αναμένεται να συγκεντρώσει επαγγελματίες από εμπορικές και λιανικές τράπεζες της Κύπρου, όπως και εταιρείες επενδύσεων, χρηματιστηριακές εταιρείες, εταιρείες καταπιστευματικών υπηρεσιών, λογιστικές/ελεγκτικές/φοροτεχνικές εταιρείες, δικηγορικά γραφεία, εταιρείες κεφαλαίων (συμπεριλαμβανομένων των συνταξιοδοτικών ταμείων), εταιρείες συμβούλων και πάροχων IT λύσεων. Αφορά επίσης εκπροσώπους του κλάδου, ρυθμιστικές αρχές και κυβερνητικούς φορείς.

Πληροφορίες

Για το πρόγραμμα του Φόρουμ κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες

Κύριος Χορηγός: Logicom Solutions

Χρυσός Χορηγός: PwC Cyprus

Χορηγοί και Εκθέτες: eBOS, ECOMMBX, EFFECT, Ellinas Finance Public Company Ltd, IMR/University of Nicosia™, Mastercard, Orbex, payabl, Uni Systems

Υποστηρικτές: Alpha Bank Cyprus Ltd, Ancoria Bank, AstroBank, Bank of Cyprus, cdbbank (Cyprus Development Bank), Eurobank Cyprus, Hellenic Bank  

Με την στήριξη: Association of Cyprus Banks (ACB), Association of Cyprus Electronic Money and Payment Institutions (ACEMPI), CFA Society Cyprus, ISACA

Οργανωτής: ΙΜΗ

Conference Experience Sponsor: Conferience

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD και περιοδικό ΙΝ Βusiness

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: 

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»
ΙΝ Business Awards: Βραβείο στο City of Dreams Mediterranean στην κατηγορία «Τουρισμός-Ξενοδοχεία-Αναψυχή-Εστίαση»