Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

TheSoul Publishing: Απέκτησε πλειοψηφικό μερίδιο στη Underscore Talent

Η TheSoul Publishing, ο μεγαλύτερος δημιουργός ψηφιακού περιεχομένου σύντομης μορφής στον κόσμο, αποκτά πλειοψηφικό μερίδιο στην Underscore Talent, την κορυφαία εταιρεία διαχείρισης επόμενης γενιάς του κλάδου των δημιουργών. Η συμφωνία ανακοινώθηκε από κοινού από τον CEO της TheSoul Publishing, Arthur Mamedov και τους Co-CEOs της Underscore Talent, Reza Izad και Dan Weinstein.

Η επένδυση αυτή δίνει στην Underscore Talent πρόσβαση στα ιδιόκτητα, παγκόσμιας κλάσης εργαλεία, την τεχνολογία και τους παραγωγικούς πόρους της TheSoul Publishing και κατ’ επέκταση προσφέρει στους δημιουργούς την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τις εξαιρετικές δυνατότητες παραγωγής και διανομής περιεχομένου της τελευταίας, ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση της TheSoul Publishing ως ένα πλήρες δημιουργικό οικοσύστημα στο σημερινό ταχέως εξελισσόμενο παγκόσμιο τοπίο ψηφιακής ψυχαγωγίας. Ως μέρος της εξαγοράς, οι Izad και Weinstein θα ενταχθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο της TheSoul Publishing από όπου θα συνεισφέρουν στην περαιτέρω επιχειρηματική ανάπτυξη και επέκταση της εταιρείας παγκοσμίως.

Η TheSoul Publishing παράγει βραβευμένο, διασκεδαστικό, θετικό και πρωτότυπο περιεχόμενο για ένα παγκόσμιο κοινό που περιλαμβάνει διάσημα brands όπως τα 5-Minute Crafts®, Bright Side, 123 GO!Avocado Couple, La La Life, Teen-Z, Baby Zoo, Slick Slime Sam, και Polar που προσεγγίζουν περισσότερους από 1,5 δισ.  followers σε Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, Pinterest και Snap. Η παγκόσμια δημιουργική της ομάδα, διάσπαρτη σε 70 χώρες, δημιουργεί συνεχώς ελκυστικό και ακαταμάχητα shareable περιεχόμενο για όλες τις ηλικίες, σε 20 διαφορετικές γλώσσες.

Η Underscore Talent, συστάθηκε πριν από λιγότερο από δύο χρόνια από τους Izad, Weinstein και Michael Green, τους ιδρυτές του Studio71 και πολύ σύντομα εξελίχθηκε σε ανερχόμενη δύναμη του κλάδου με έναν κατάλογο 200+ πελατών που λαμβάνουν εξατομικευμένη και επεκτάσιμη εμπειρία management 360° σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των εταιρικών σχέσεων , καταναλωτικά προϊόντα, ηλεκτρονικό εμπόριο, Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, gaming, στρατηγική ανάπτυξης και βελτιστοποίησης, ταινίες και τηλεόραση, μουσική, εκδόσεις, παραγωγή, διανομή περιεχομένου, podcasting και live events. Τον περασμένο μήνα, η Underscore Talent λάνσαρε το Underscore LABS, ένα Web3 IP στούντιο που εστιάζει στη διασταύρωση media, ψυχαγωγίας, Web3 και κοινού. 

«Τα τελευταία χρόνια, είχα το προνόμιο να δουλέψω μαζί με τους Reza και Dan και να τους γνωρίσω καλύτερα. Οι τολμηρές εξορμήσεις τους άλλαξαν το παιχνίδι για την κοινότητα των ψηφιακών δημιουργών και παρακολουθούσαμε στενά την άμεση επιτυχία της Underscore Talent από τις πρώτες κιόλας μέρες της», δήλωσε ο Mamedov και πρόσθεσε «Η Underscore φέρνει στο τραπέζι απαράμιλλη στρατηγική τεχνογνωσία, μια κορυφαία ομάδα management και ένα σημαντικό ρόστερ πελατών, ενώ η TheSoul Publishing συγχωνεύει την τεχνογνωσία, την παραγωγική διαδικασία και την τεχνολογία της για να ενισχύσει τις φωνές των δημιουργών πέρα ​​από αυτό που θα μπορούσαν να επιτύχουν αλλού. Κοινός μας στόχος είναι να ενδυναμώσουμε την ανάπτυξη και την ανάπτυξη της επιχείρησης, ενισχύοντας την προσφορά υπηρεσιών προς τους δημιουργούς περιεχομένου με την υπερδύναμη δημιουργικότητας που έχουμε χτίσει»

Οι Izad και Weinstein δήλωσαν: «Συχνά, οι πελάτες μας ζητούν ενισχυμένες δυνατότητες, τεχνική υποστήριξη και πρόσθετους πόρους για την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Ο Arthur και η ομάδα του στην TheSoul Publishing έχουν δημιουργήσει μια εντυπωσιακή, παγκόσμιας κλάσης, διεθνή υποδομή για ιδεασμό, δημιουργία και διανομή περιεχομένου. Τώρα, οι πελάτες μας θα διαθέτουν ένα στρατηγικό πλεονέκτημα χρησιμοποιώντας αυτή την αποκλειστική ψηφιακή καινοτομία για να ενισχύσουν περαιτέρω τις δημιουργικές τους δυνατότητες και την παραγωγή τους σε όλες τις πλατφόρμες, αποφεύγοντας την κόπωση και την εξάντληση».

Εκτός από τον Mamedov, δύο ακόμη στελέχη της TheSoul - ο Victor Potrel, VP of Content Distribution και η Iva Rukelj, General Counsel, North America – θα ενταχθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Underscore Talent. Οι Potrel and Rukelj θα έχουν έδρα το Λονδίνο και την Νέα Υόρκη, αντίστοιχα.

Υποστηριζόμενη από μια ταλαντούχα διεθνή ομάδα παραγωγής σε έξι ηπείρους, η TheSoul Publishing έχει την έδρα της στην Κύπρο, όπου ξεκίνησε το 2016. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται σε Λεμεσό, Ρίγα και Βουδαπέστη με γραφεία στο Λονδίνο και το Λος Άντζελες. Τον Οκτώβριο, η TheSoul Publishing ξεπέρασε και πάλι τις 200 δισ. προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ένα ημερολογιακό έτος. Το στούντιο έφτασε σε αυτό το ορόσημο στο Facebook και το YouTube, μπροστά από κάθε παλαιού τύπου στούντιο ή ψηφιακό δημιουργό παγκοσμίως, σύμφωνα με στοιχεία της Tubular.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε www.thesoul-publishing.com και underscoretalent.com

Δειτε Επισης

Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά