Capacitor Partners:  Έργο ψηφιακού μετασχηματισμού στον όμιλο Cyfield

Η Cyfield, ένα από τα πιο ισχυρά μέλη της κατασκευαστικής βιομηχανίας στη Κύπρο με εμπειρία και ηγετικότητα πέραν των 30 χρόνων, επέλεξε την συμβουλευτική εταιρεία Capacitor Partners για τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε συγκεκριμένα τμήματα του ομίλου της. Κύριος στόχος της Cyfield είναι η συνεχής εξέλιξη και πρόσβαση στα οφέλη που μπορεί να προσφέρει η ψηφιοποίηση.

Ο τομέας των ακινήτων αποτελεί ένα από τους πιο γρηγορά αναπτυσσόμενους τομείς της παγκόσμιας οικονομίας και γι’ αυτό το λόγο ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί κομβικό σημείο στο μέλλον του. Σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα της McKinsey, η ψηφιοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών είναι ένας από τους παράγοντες που θα διαμορφώσουν το μέλλον και την δυναμική της κατασκευαστικής βιομηχανίας.

Η Capacitor Partners, με πλεονέκτημα την εμπειρία που έχει σε θέματα που αφορούν τη τεχνολογική στρατηγική και τον επιχειρησιακό μετασχηματισμό, προσφέρει υπηρεσίες αναδιάρθρωσής διαδικασιών (operations reengineering), χάραξης επιχειρηματικής και τεχνολογικής στρατηγικής και υπηρεσίες product management σε μεγάλους οργανισμούς.

Ο Μιχάλης Τυρίμος, Διευθύνων Σύμβουλος της Capacitor Partners, δήλωσε για την συνεργασία της εταιρείας του με την Cyfield «Η Cyfield είναι ένας από τους κύριους παίκτες στην Κυπριακή αγορά που προσφέρει συστηματικά στην ανάπτυξη και την εξέλιξη του τόπου μας. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς που θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί τους στο ψηφιακό τους ταξίδι».

Εκ μέρους της Cyfield, ο κύριος Γιώργος Χρυσοχός, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, δήλωσε «Σε μια ραγδαία μεταβαλλόμενη εποχή, ο ψηφιακός μετασχηματισμός γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι στη διαδικασία της εξέλιξής μας, αποτελώντας ταυτόχρονα σημαντικό παράγοντα για την προσαρμοστικότητα και ανάπτυξη μας».

 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»