Universal Life: «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα»

Ακόμα ένα βήμα μπροστά για την Universal Life η οποία στα πλαίσια της διαχρονικής της συνεργασίας με το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) αγκαλιάζει την εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα» για τη βοήθεια ευάλωτων οικογενειών έτσι ώστε να νιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων τις μέρες των γιορτών.

Η ενέργεια αυτή ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο από την απόφαση της διεύθυνσης της Εταιρείας να διαθέσει το ποσό που παραδοσιακά δινόταν για την αγορά Χριστουγεννιάτικων δώρων προς το ανθρώπινο της δυναμικό για την υιοθέτηση ακόμη περισσότερων οικογενειών.

Εκ μέρους της Universal Life η κ. Έλενα Γεωργιάδου, επικεφαλής του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, δήλωσε ότι τόσο η Εταιρεία όσο και οι άνθρωποί της αγκαλιάζουν θερμά την εκστρατεία του ΠΣΣΕ «Υιοθετήστε Μια Οικογένεια», συναισθανόμενοι το καθήκον που αναλογεί σε όλους μας να στηρίζουμε με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.  Ευχόμαστε η αγάπη και η μικρή αυτή προσφορά να βοηθήσει ώστε όλες οι οικογένειες να περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα με χαμόγελο και ελπίδα για το μέλλον.

Θερμές ευχαριστίες προς την Universal Life απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΠΣΣΕ, κ. Ηλίας Δημητρίου, για τη διαχρονική στήριξή της στο έργο του ΠΣΣΕ και την αγάπη με την οποία «αγκαλιάζει» τις εκστρατείες του. Η Universal Life, ανέφερε, έχει αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια την ευαισθησία της σε τομείς που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας και της τοπικής κοινωνίας γενικότερα, σημειώνοντας ότι η κίνηση της Εταιρείας να δωρίσει το ποσό που διαθέτει για Χριστουγεννιάτικα δώρα στο Προσωπικό της για τη στήριξη λιγότερο προνομιούχων πολιτών είναι μια πράξη αλτρουισμού που τιμά ιδιαίτερα την Εταιρεία και τους ανθρώπους της.

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά