Στις 16 Δεκεμβρίου η απονομή των Βραβείων Καινοτομίας ΟΕΒ και Βραβείων Έρευνας ΙδΕΚ

InBusinessNews  05/12/2022 11:59
Στις 16 Δεκεμβρίου η απονομή των Βραβείων Καινοτομίας ΟΕΒ και Βραβείων Έρευνας ΙδΕΚ

Στις 16 Δεκεμβρίου η απονομή των Βραβείων Καινοτομίας ΟΕΒ και Βραβείων Έρευνας ΙδΕΚ

InBusinessNews  05/12/2022 11:59

Επιβραβεύουν για ακόμα μια χρονιά την καινοτομία και την έρευνα η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ).

Σε μια λαμπρή τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, και ώρα 5:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στη Λευκωσία, οι καλύτερες, πιο καινοτόμες και ξεχωριστές ιδέες που υλοποιήθηκαν και εφαρμόζονται θα τύχουν τιμητικής διάκρισης.

Ο διαγωνισμός για τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας-ΟΕΒ, που έχει καταστεί πλέον θεσμός, στοχεύει στην ενδυνάμωση της κουλτούρας καινοτομίας και στη βελτίωση  της ανταγωνιστικότητας των κυπριακών επιχειρήσεων και οργανισμών του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα. Μέσω του θεσμού επιβραβεύονται οι καλύτερες και πιο καινοτόμες ιδέες που υλοποιήθηκαν και εφαρμόζονται σε κυπριακές επιχειρήσεις και οργανισμούς. Φέτος θα απονεμηθούν τέσσερα Βραβεία, για τον Πρωτογενή Τομέα, τον Μεταποιητικό Τομέα, των Τομέα Υπηρεσιών και την Κοινωνική Καινοτομία.

Κατά την φετινή τελετή θα απονεμηθούν επίσης τα Βραβεία Έρυνας – ΙδΕΚ, το «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας – Διακεκριμένος Ερευνητής» στις Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες, το «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας – Νέος Ερευνητής» στις Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες, το «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας – Νέος Ερευνητής» στις Φυσικές Επιστήμες & Μηχανική και το «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας – Νέος Ερευνητής» στις Επιστήμες Ζωής.

Τα Βραβεία θα απονείμει στους νικητές η Α.Ε. η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κυρία Αννίτα Δημητρίου.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Συνδιοργανωτές: Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ)

Υποστηρικτής: Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, Περιοδικό GOLD

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας