Μαγευτική η βραδιά των 9ων KEBE Business Leader Awards (video)

Νίκη Μιχαήλ  02/12/2022 16:12
Μαγευτική η βραδιά των 9ων KEBE Business Leader Awards (video)

Μαγευτική η βραδιά των 9ων KEBE Business Leader Awards (video)

Νίκη Μιχαήλ  02/12/2022 16:12

Φαντασμαγορική για ακόμη μια χρονιά υπήρξε η τελετή απονομής των KEBE Business Leader Awards. Για 9η συνεχή χρονιά ο θεσμός επιβράβευσης της επιχειρηματικής αριστείας τίμησε το ευ επιχειρείν, απονέμοντας συνολικά εννέα βραβεία, ένα εκ των οποίων τιμητικό. 

Η φετινή τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου στο Lanitis Carob Mill Complex, στη Λεμεσό, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, των επικεφαλής των κυπριακών επιχειρήσεων, καθώς και κρατικών και πολιτειακών αξιωματούχων.

«Στο αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον που ζούμε, είναι σημαντικό να αναδεικνύονται και να επιβραβεύονται οι επιχειρηματίες που ξεχωρίζουν», τόνισε στην ομιλία του o Γενικός Διευθυντής των Γενικών Ασφαλειών, Κώστας Κώστα.

«Σήμερα επιβραβεύουμε εννέα πρωτοπόρους, διορατικούς και ακούραστους επαγγελματίες, οι οποίοι τόλμησαν, οραματίστηκαν και με σεβασμό στο ευ επιχειρείν, στους πελάτες τους και στην κοινωνία, κατάφεραν να διαπρέψουν», ανέφερε στην ομιλία του κατά την τελετή απονομής, ο Διευθύνων Σύμβουλος της IMH, Γιώργος Μιχαήλ.

Από την πλευρά του, ο Aντιπρόεδρος του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ), Όθωνας Θεοδούλου, δήλωσε ότι οι βραβευόμενοι αποτελούν παραδείγματα σωστών επιχειρηματικών προτύπων, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Το βραβείο Business Leader στον Πρωτογενή Τομέα, απονεμήθηκε στον Αντώνη Αντωνίου Λατούρο, διευθύνοντα σύμβουλο της M.S.C. Latouros Investments.

Βραβείο στην κατηγορία Υπηρεσίες έλαβε η Δέσπω Λευκαρίτη, CEO της DELEMA McCANN CYPRUS.

Το βραβείο Business Leader στην κατηγορία Xρηματοοικονομικά/ Επαγγελματικές Υπηρεσίες, απονεμήθηκε στον Κίκη Τρεππίδη, Πρόεδρο της K. Treppides & Co.

Στον Φίλιππο Φιλή, Πρόεδρο και Γενικό Εκτελεστικό διευθυντή της  Lemissoler Navigation Co. απονεμήθηκε το βραβείο Business Leader στην κατηγορία Ναυτιλία.

Στην κατηγορία Ακίνητα/ Κατασκευές/ Ανάπτυξη Γης, βραβείο έλαβε ο Πρόεδρος της Pafilia Property Developers, Ηλίας Ηλιάδης.

Το βραβείο Business Leader στην κατηγορία Βιομηχανία, απονεμήθηκε στον Δήμο Μουσκή, εκτελεστικό πρόεδρο της Muskita Aluminium Industries.

Στην κατηγορία Εμπόριο βραβείο απονεμήθηκε στον Χαράλαμπο Παπαντωνίου, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της C.A.C. Papantoniou Trading.

Το βραβείο Business Leader στην κατηγορία Τουρισμός/ Εστίαση/ Ψυχαγωγία, έλαβε η Σίλεια Παυλάκη, διευθύνουσα σύμβουλο της Pavlakis Hotels.

Τιμητικό βραβείο για το έργο και τη συνολική προσφορά του στην επιχειρηματικότητα, απονεμήθηκε στον Φειδία Πηλείδη, εγκεκριμένο λογιστή, σύμβουλο επιχειρήσεων. 

  • Κύριος Χορηγός των Βραβείων οι Γενικές Ασφάλειες.
  • Χρυσοί χορηγοί το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και η Parimatch Tech.
  • Aργυρός χορηγός οι υπεραγορές Σκλαβενίτης.
  • Digital printing supporter: Landas Colour
  • Χορηγοί επικοινωνίας: IN Business και Οmega
  • Τη βραδιά διοργάνωσαν η IMH και το Κυπριακό Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας