Συλλυπητήρια ΚΕΒΕ για τον χαμό του Κύπρου Χρυσοστομίδη

Δελτίο Τύπου  01/12/2022 15:06
Συλλυπητήρια ΚΕΒΕ για τον χαμό του Κύπρου Χρυσοστομίδη

Συλλυπητήρια ΚΕΒΕ για τον χαμό του Κύπρου Χρυσοστομίδη

Δελτίο Τύπου  01/12/2022 15:06

Την έντονη θλίψη του εκφράζει το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) για το θάνατο του δικηγόρου και επί σειρά ετών πολιτικού, Κύπρου Χρυσοστομίδη.

Ο μακαριστός Κύπρος Χρυσοστομίδης υπήρξε για πολλά χρόνια στενός και ικανός συνεργάτης του ΚΕΒΕ. Εκπροσώπησε επάξια το ΚΕΒΕ για οκτώ χρόνια στο Δικαστήριο Διεθνούς Διαιτησίας του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC) στο Παρίσι και ήταν μέλος, εκ μέρους της Κύπρου, στην Επιτροπή Διαιτησίας του ίδιου οργανισμού.

Ως μια εξέχουσα προσωπικότητα της επιχειρηματικής κοινότητας με έντονη δράση στα θέματα προώθησης και προβολής της Κύπρου στο εξωτερικό, μέσα από τη συμμετοχή του ως ομιλητή σε αρκετές επιχειρηματικές αποστολές που οργάνωσε το ΚΕΒΕ, τιμήθηκε με το βραβείο ΚΕΒΕ Business Leader Awards στην κατηγορία Επαγγελματικές Υπηρεσίες/Χρηματοοικονομικά, το Δεκέμβριο του 2020.

Ο Κύπρος Χρυσοστομίδης ο οποίος υπήρξε για χρόνια πολύ στενός συνεργάτης του ΚΕΒΕ, και ως δικηγόρος και ως Υπουργός Δικαιοσύνης, ήταν ένας διαπρεπής, εξέχων επιχειρηματίας, μα πάνω απ’ όλα άνθρωπος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΒΕ, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του προς τη σύζυγο του Ελένη, τα δύο του παιδιά και τους οικείους του.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας