Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

H Gear Education γίνεται συνεργάτης του Showbie

H Gear Education, μια εταιρεία που παρέχει τεχνολογικές λύσεις στην εκπαίδευση και που εργάζεται για την ενδυνάμωση εκπαιδευτικών και μαθητών, ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη συνεργασιών με το Showbie ως μεταπωλητής σε σχολεία και οργανισμούς στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

 

Το Showbie είναι μια υβριδική πλατφόρμα μάθησης σχεδιασμένη να λαμβάνει υπόψη τον τρόπο εργασίας των εκπαιδευτικών. Οι ειδικά σχεδιασμένες λειτουργίες του Showbie διευκολύνουν τη διαχείριση του φόρτου εργασίας στην τάξη εξοικονομώντας χρόνο σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία - τη διδασκαλία και τη μάθηση. Η πλατφόρμα συνδυάζει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για εργασίες, σχολική ανατροφοδότηση και επικοινωνία, ενώ είναι προσβάσιμη μέσω μιας εύχρηστης εφαρμογής iOS και iPadOS ή ενός φυλλομετρητή (web browser).

 

Με τα έξυπνα χαρακτηριστικά του που ενισχύουν τη διδακτική και μαθησιακή εμπειρία, οι εκπαιδευτικοί μπορούν εύκολα να διανέμουν και να συλλέγουν εργασίες, να παραδώσουν υψηλής επάρκειας εξατομικευμένα σχόλια και να δημιουργήσουν ευκαιρίες συνδιδασκαλίας αλλά και συνεργασίας ανάμεσα σε μαθητές. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς να δημιουργήσουν αίθουσες διδασκαλίας για μαθητές, χωρίς να γίνεται χρήση έντυπης μορφής, αλλά και να παρέχει εύκολη πρόσβαση σε γονείς. Τα χαρακτηριστικά του Showbie περιλαμβάνουν πλούσια εργαλεία σχολιασμού, επισυναπτόμενες φωνητικές σημειώσεις, συζήτηση στην τάξη, γρήγορη διόρθωση εργασιών, βαθμολόγιο τάξης και άλλα πολλά.

 

Σε συνεργασία με το Showbie, η Gear Education εξουσιοδοτείται να παρέχει σε σχολεία και οργανισμούς ένα απλό και ισχυρό εργαλείο εκπαίδευσης και διδασκαλίας που βοηθά στο να φέρνει κοντά μαθητές, εκπαιδευτικούς και κοινότητες. Ως μέρος των υπηρεσιών τεχνολογικής εκπαίδευσης που παρέχουν, η Gear Education μπορεί να πουλήσει άδειες χρήσης του Showbie και να βοηθήσει με την εκπαίδευση και την υποστήριξή του.

 

Η ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και μαθητών είναι απαραίτητη για την Gear Education. «Το Showbie προσφέρει την ευελιξία που απαιτείται στη διδασκαλία και τη μάθηση», είπε η Χριστίνα Σιαήλας, ιδρύτρια του Gear Education και πρώην εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στη χρήση του Showbie στην τάξη της. «Μου έδωσε τη δυνατότητα καλύτερης επικοινωνίας με τους μαθητές μου». Οι προσαρμόσιμες λειτουργίες του Showbie, συμπεριλαμβανομένου μιας λειτουργίας που δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσεις διαφοροποιημένο περιεχόμενο, επιτρέπουν στους εκπαιδευτικούς να προσαρμόσουν τα μαθήματά τους στις ατομικές μαθησιακές ανάγκες. «Μέσα από αυτό, οι μαθητές μου με δίδαξαν με ποιο τρόπο μπορούν να μάθουν καλύτερα». Με μια πληθώρα εργαλείων στα χέρια τους, οι μαθητές μπορούν επίσης να επιδείξουν τον τρόπο μάθησης που τους ταιριάζει καλύτερα. Η ευελιξία του Showbie καλύπτει τεχνικές δυνατότητες καθώς δεν υπάρχουν φραγμοί στους τύπους των αρχείων που μπορείς να ανεβάσεις στο Showbie. «Όταν αρχίσετε να διδάσκετε με το Showbie, δεν θα μπορέσετε να φανταστείτε τη διδασκαλία χωρίς αυτό».

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου