Ελληνική: Στηρίζει το έργο του Συνδέσμου για Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια

Δελτίο Τύπου  28/11/2022 18:30
Ελληνική: Στηρίζει το έργο του Συνδέσμου για Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια

Ελληνική: Στηρίζει το έργο του Συνδέσμου για Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια

Δελτίο Τύπου  28/11/2022 18:30

Τις δράσεις και το έργο του Συνδέσμου για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ) στηρίζει διαχρονικά και με διάφορους τρόπους η Ελληνική Τράπεζα. 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών στις 25 Νοεμβρίου φιλοξενήθηκε στο Κτήριο Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας δημοσιογραφική διάσκεψη του ΣΠΑΒΟ όπου έγινε η έναρξη και η παρουσίαση της παγκόσμιας εκστρατείας #orangetheworld με 16ήμερο  Δράσεων εναντίον της Έμφυλης και Ενδοοικογενειακής Βίας (ως τις 10 Δεκεμβρίου), καθώς και η παρουσίαση του θέματος «Γυναικοκτονίες: To διπλό έγκλημα».

Τα τελευταία χρόνια η Ελληνική Τράπεζα στηρίζει το έργο του ΣΠΑΒΟ τόσο οικονομικά όσο και με την προσφορά εξοπλισμού για τις δομές του Συνδέσμου όπου φιλοξενούνται γυναίκες και ανήλικα παιδιά που έχουν ανάγκη. Η προσφορά είναι μέρος της κουλτούρας της Ελληνικής Τράπεζας και το έργο αυτό φαίνεται τόσο από τη στήριξη διαφόρων οργανισμών, όσο και από την έντονη δράση της Ομάδας Εθελοντών του προσωπικού.

4388891314797676 image

Την επιταγή ύψους €500 παρέλαβε η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΑΒΟ, κυρία Μαρία Χαβιαρά Κούσιου εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες προς την Ελληνική Τράπεζα για τη στήριξή της στην εκστρατεία #orangetheworld με το 16ήμερο δράσεων κατά της βίας των γυναικών, καθώς και τη διαχρονική συνεισφορά της Ελληνικής Τράπεζας για υποστήριξη ευάλωτων ομάδων. «Συγχαρητήρια στην Ελληνική Τράπεζα για τη Στρατηγική ESG που εφαρμόζει, η οποία αφορά τη βιωσιμότητα και την εταιρική ευθύνη, στα πλαίσια της οποίας υποστήριξε και την εκστρατεία για τις 16ήμερες δράσεις,  που αποτελεί αναμφίβολα παράδειγμα καλής πρακτικής για ανάπτυξη εθελοντικής κουλτούρας και προσφοράς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή,  το κατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας στην οδό Δημοσθένη Σεβέρη φωτίστηκε πορτοκαλί, το χρώμα της εκστρατείας #orangetheworld, μετά από πρωτοβουλία της Πρεσβείας Ολλανδίας και σε συνεργασία με τις γειτονικές πρεσβείες, Αυστρίας, Γαλλίας, Γερμανίας και Ρουμανίας με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας