Ο Σερ Στέλιος σας δίνει την ευκαιρία να επενδύσετε στην easyBoat

Η καμπάνια της easyBoat έχει ανοίξει στην πλατφόρμα της Crowdbase και οποιοσδήποτε μπορεί να επενδύσει σε αυτήν την πολύ υποσχόμενη startup από €100, στην ίδια τιμή με τον Σερ Στέλιο Χατζηιωάννου, Ιδρυτή της easyGroup.

Τι είναι η easyBoat?

Η easyBoat είναι μια startup που ιδρύθηκε από τους Έλληνες επιχειρηματίες Αλέξανδρο Νάστο και Σίμο Λαλάγκο. Είναι η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα σύγκρισης τιμών για ναυλώσεις γιοτ διάφορων τύπων. Ακριβώς όπως το Skyscanner για πτήσεις και το Booking.com για ξενοδοχεία, η easyBoat εξοικονομεί χρόνο και χρήμα στις κρατήσεις ναύλωσης γιοτ. Όντας μέλος της οικογένειας επωνυμιών easy, η easyBoat προσφέρει απλότητα και οικονομική προσιτότητα σε ναυλωτές για πρώτη φορά καθώς και σε έμπειρους ναυτικούς.

Καμπάνια easyBoat

Η easyBoat ξεκίνησε μια καμπάνια crowdfunding μέσω της Crowdbase, η πρώτη επενδυτική πλατφόρμα crowdfunding με έδρα την Κύπρο. Η easyBoat στοχεύει να συγκεντρώσει κεφάλαια από €250,000 μέχρι €650,000, σε αντάλλαγμα για κοινές μετοχές στην εταιρεία. Αυτά τα κεφάλαια πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σε τρεις βασικούς τομείς ανάπτυξης, το μάρκετινγκ και την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, την πρόσληψη βασικού προσωπικού και την ανάπτυξη προϊόντων. 

Συμμετοχή του Σερ Στέλιου

Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου, Ιδρυτής των easyJet και easyGroup, είναι ο κύριος επενδυτής σε αυτό τον κύκλο χρηματοδότησης της easyBoat. Έχει ήδη επενδύσει €500,000 στην easyBoat (€150,000 μετρητά, €350,000 σε είδος) με τιμή €1 ανά μετοχή. Τώρα δίνει την ευκαιρία σε όλους να επενδύσουν στην easyBoat μέσω crowdfunding, στην ίδια τιμή με αυτόν (€1 ανά μετοχή!). 

Πως να επενδύσετε

Οποιοσδήποτε άνω των 18 ετών μπορεί να εγγραφεί στην πλατφόρμα της Crowdbase και να ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής σε λιγότερο από 10 λεπτά. Μετά την επαλήθευση, θα έχει πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται πριν λάβει την επενδυτική απόφαση, συμπεριλαμβανομένων των βασικών πληροφοριών επενδυτών, το Pitch, τις οικονομικές προβλέψεις και άλλα. Εάν επιθυμεί να επενδύσει, μπορεί να το κάνει από μόλις €100 μέσω χρεωστικής κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς. 

Επένδυση με φορολογική ελάφρυνση

Η easyBoat είναι Πιστοποιημένη Καινοτόμος Επιχείρηση από το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής. Ολόκληρο το ποσό μίας επένδυσης στην easyBoat μέσω της Crowdbase μπορεί δηλαδή να αφεραιθεί από το συνολικό φορολογητέο εισόδημα του επενδυτή. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το σχέδιο, συμπεριλαμβανομένης της καταλληλότητας και του τρόπου διεκδίκησης της φορολογικής ελάφρυνσης μπορείτε να βρείτε εδώ

Ρίσκα

Όπως με όλες τις άλλες επενδύσεις, η επένδυση μέσω crowdfunding εμπεριέχει υψηλό βαθμό κινδύνου. Οι επενδυτές θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι κατανοούν πλήρως τους κινδύνους που συνδέονται με την επένδυση σε χρηματοοινομικά μέσα προτού αποφασίσουν να επενδύσουν, καθώς μπορεί να χάσουν μέρος ή όλο το επενδυμένο κεφάλαιο.

https://crowdbase.eu/campaigns/easyBoat

Δειτε Επισης

Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»
Νέα πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
Η Ελληνική Τράπεζα μαζί με το Priceless Planet Coalition της Mastercard® γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Νέα διάλεξη της διαδικτυακής δράσης «Μίλα μου Ιστορικά» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου