Οι νέες τεχνολογίες προσφέρουν νέες ευκαιρίες καριέρας

Μια σπουδαία ευκαιρία ενημέρωσης της τρέχουσας και μελλοντικής κατάστασης της αγοράς εργασίας θα δώσει στους παρευρισκομένους το Cyprus Tech Career Fair που θα διεξάγεται από τις 24-26 Νοεμβρίου στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης, στη Λευκωσία.

Περισσότεροι από τριάντα επιτυχημένοι επαγγελματίες στον τομέα της τεχνολογίας καθώς και κορυφαίες εταιρίες με κυρίαρχο συστατικό την ψηφιακή τεχνολογία που δραστηριοποιούνται στο νησί, σε περιμένουν για να σου δώσουν απαντήσεις, πληροφορίες και καθοδήγηση.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, και ειδικότερα κάτω από την ενότητα “Jobs of the Future”, θα προβεί σε παρουσίαση το Σάββατο 26 Νοεμβρίου η Άννα Λοΐζου, Partner, Assurance, Chief People Officer της PwC Cyprus. 

H Άννα Λοΐζου είναι η Chief People Officer και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της PwC Κύπρου. Είναι Assurance Partner με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στον έλεγχο οντοτήτων δημοσίου συμφέροντος, συμπεριλαμβανομένων τραπεζών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Ηγείται επίσης της πρακτικής των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Λογιστικής για την PwC Κύπρου, συμβουλεύοντας τους πελάτες σε περίπλοκα θέματα IFRS. Είναι επίσης μέλος της PwC Global Accounting Consulting Services, με ειδίκευση σε θέματα σχετικά με τα IFRS για τραπεζικές και χρηματοοικονομικές οντότητες. Η Άννα είναι μέλος της ICAEW και μέλος της Επιτροπής Λογιστικών Προτύπων της ICPAP.

Σχετικά με την εκδήλωση

Το Cyprus Tech Career Fair είναι μια πολυεπίπεδη εκδήλωση με σειρά δραστηριοτήτων για μαθητές/τριες Λυκείου, και φοιτητές/τριες. Επιτυχημένοι επαγγελματίες στον τομέα της τεχνολογίας και εταιρείες με βασικό συστατικό τη ψηφιοποίηση, υποδέχονται τους επισκέπτες για να συζητήσουν πληθώρα θεμάτων που τους απασχολούν.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα, επίσης, να ενημερωθούν από πρώτο χέρι και με κατ’ ιδίαν συναντήσεις για τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν ή θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον από εταιρείες που θα συμμετάσχουν ως εκθέτες.

Ποιους αφορά

Το Cyprus Tech Career Fair απευθύνεται σε μαθητές/τριες Λυκείου, φοιτητές/τριες, νεαρούς/ες επαγγελματίες και γονιούς που θέλουν να ενημερωθούν για τα επαγγέλματα του μέλλοντος, τις σπουδές που θα πρέπει να ακολουθήσουν και για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρουν οι εταιρείες που θα συμμετέχουν στην Έκθεση.

Πληροφορίες

Ημερομηνίες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

15:00 – 20:00

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

15:00 – 20:00

Είσοδος ελεύθερη, Κρατική έκθεση Κύπρου

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Οργανωτής: ΙΜΗ

Premium Sponsors: Τράπεζα Κύπρου, Jinius

Platinum Sponsor: Exness

Gold Sponsors: Parimatch Tech, Odyssey, Ελληνική Τράπεζα, Amdocs

Silver Sponsors: PwC Κύπρου, ISX Financial, TheSoul Publishing, Murex

Eκθέτες: KPMG, Epic, Ecommbx, JCC Payment Systems, NET U, Cognyte Cyprus, HF Markets, TSYS, Windsor Brokers, MS Electronics, Techlink, Deloitte, OpenWay Group, EY, Singular, ISACA, Mada, Deriv Operations (Cyprus) LTD, MIEEK, EnterCY

Υπό την Αιγίδα: Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας -  Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

Με τη στήριξηInvest Cyprus, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, Κυπριακός Σύνδεσμος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (CYHRMA), CITEA, Cyprus Computer Society, Cyprus Tech Association, techisland, Cyprus Public Transport

Χορηγός Επικοινωνίας: Άλφα Κύπρου, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER, Super FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: Τηλέφωνο22505555 │ Φαξ22679820 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»