Οι θεσμικοί επενδυτές ενώπιον ενός νέου τραπεζικού περιβάλλοντος

InBusinessNews  24/11/2022 09:09
Οι θεσμικοί επενδυτές ενώπιον ενός νέου τραπεζικού περιβάλλοντος

Οι θεσμικοί επενδυτές ενώπιον ενός νέου τραπεζικού περιβάλλοντος

InBusinessNews  24/11/2022 09:09

Σε ένα νέο περιβάλλον εισήλθε ο τραπεζικό τομέας την τελευταία τριετία. Η σημαντική αύξηση των επιτοκίων, ο επίμονος υψηλός πληθωρισμός και η επιβράδυνση στις ευρωπαϊκές οικονομίες αναδιαμορφώνουν το τραπεζικό τοπίο.

Οι προσδοκίες των πελατών έχουν, επίσης, αλλάξει ριζικά. Πλέον, δεν είναι ζήτημα τεχνολογίας αλλά εμπειρίας. Οι πελάτες τραπεζών έχουν δει από τους τεχνολογικούς γίγαντες το πώς μοιάζουν οι καλύτερες εμπειρίες και τώρα, στην εξυπηρέτησή τους, περιμένουν κάτι παρόμοιο.

Οι εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία και οι τάσεις των εποχών δημιουργούν ευκαιρίες αλλά και κινδύνους για τις κυπριακές τράπεζες που καλούνται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Τα πιο πάνω ζητήματα θα βρεθούν ενώπιον συζήτησης στρογγυλής τραπέζης κατά τη διάρκεια του 10ου Banking Forum and Fintech EXPO που παρουσιάζει η Logicom Solutions και θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022 στο Ξενοδοχείο Hilton Nicosia. Το πάνελ θα συζητήσει τις προοπτικές του τραπεζικού τομέα στην Κύπρο και τις εκτιμήσεις των επενδυτών για τις τραπεζικές μετοχές καθώς και τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια και τα ακίνητα. Η συζήτηση θα εστιάσει και στο κεφάλαιο που αφορά στην εξυπηρέτηση πελατών και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πλατφόρμες εξυπηρέτησης δανείων καθώς και τον αντίκτυπο στις αποδόσεις των επενδυτών.

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν οι: Ανθή Εξαδάκτυλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Gordian Servicing Ltd,  Στέφανος Χαϊλής, Αντιπρόσωπος για την Κύπρο, Senvest Management LLC & CEO, Juliva Ltd., Δημήτρης Παραλίκης, Director – Portfolio Management, Investment Management, Waterfall, UK. Το πάνελ θα συντονίζει ο Μιχάλης Στεφάνου, Συνεργάτης, Σύμβουλος, Υπεύθυνος Τραπεζών, PwC Κύπρου.

Δεκάχρονα για το κορυφαίο event

Ένα σπουδαίο γεγονός, το Banking Forum & FinTech Expo, κλείνει φέτος 10 χρόνια θεσμού. Η εκδήλωση, που αποτελεί εξέλιξη του ετήσιου Cyprus Banking Forum, πραγματοποιείται στο Ξενοδοχείο Hilton Nicosia και χαρακτηρίζεται ως το κορυφαίο peer-to-peer event επαγγελματιών του κλάδου. Επι τάπητος τίθενται τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τους πρωταγωνιστές του με τους καταξιωμένους επαγγελματίες από το διεθνές φάσμα να διερευνούν τις τελευταίες εξελίξεις στον ευρύτερο τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και να δίνουν λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τους CEO και πολιτικούς προϊσταμένους του χώρου. Πώς θα μοιάζουν οι τράπεζες του μέλλοντος; Ποια είναι τα αυριανά ψηφιακά εργαλεία που θα εδραιωθούν ανάμεσα στο κοινό και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί ο BigTech ανταγωνισμός; Ερωτήματα που θα απαντηθούν στο επερχόμενο, μεγάλο γεγονός. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί, τέλος, στην ευρωζώνη και στις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια.

Πληροφορίες

Για το πρόγραμμα του Φόρουμ κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες

Κύριος Χορηγός: Logicom Solutions

Χρυσός Χορηγός: PwC Cyprus

Χορηγοί και Εκθέτες (μέχρι σήμερα): eBOS, ECOMMBX, EFFECT, Ellinas Finance Public Company Ltd, IMR/University of Nicosia™, Mastercard, Orbex, payabl.

Υποστηρικτές: Alpha Bank Cyprus Ltd, Ancoria Bank, AstroBank, Bank of Cyprus, cdbbank (Cyprus Development Bank), Eurobank Cyprus, Hellenic Bank 

Με την στήριξη: Association of Cyprus Banks (ACB), Association of Cyprus Electronic Money and Payment Institutions (ACEMPI)

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD και περιοδικό ΙΝ Βusiness

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας