Η Odyssey Χρυσός Χορηγός στο Cyprus Tech Career Fair

Δελτίο Τύπου  24/11/2022 07:45
Η Odyssey Χρυσός Χορηγός στο Cyprus Tech Career Fair

Η Odyssey Χρυσός Χορηγός στο Cyprus Tech Career Fair

Δελτίο Τύπου  24/11/2022 07:45

Η Odyssey, με παρουσία 20 χρόνων στον χώρο της τεχνολογίας και της κυβερνοασφάλειας, συμμετέχει ως Χρυσός Χορηγός, στο Cyprus Tech Career Fair, που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως και τις 26 Νοεμβρίου στο Cyprus International Fair.

Πρωταρχικό στόχο του  Cyprus Tech Career Fair αποτελεί η σύνδεση μεταξύ εταιριών τεχνολογίας και  μαθητών, φοιτητών και, νέων επαγγελματιών , ώστε να βοηθήσει τους τελευταίους να ανακαλύψουν ευκαιρίες καριέρας στο χώρο. Έχει επίσης σκοπό να διατηρήσει τη Κύπρο σταθερά μπροστά στην καινοτομία προσφέροντας στις εταιρείες την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με ταλαντούχους νέους και νέες.

Στα πλαίσια της τριήμερης αυτής εκδήλωσης περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων εμψυχωτικοί λόγοι, εκπαιδευτικές συζητήσεις σε πάνελ, αλλά και το Street Food Festival.

Παράλληλα, η Odyssey με ομιλία της Ειρήνης Σελιά, Head of Global Development for ClearSkies™, με θέμα “A Woman in Tech”, στοχεύει στην ενθάρρυνση των γυναικών για ενασχόληση με τον τομέα της τεχνολογίας. Η Κ. Σελιά θα μοιραστεί την εργασιακή της εμπειρία στο χώρο και τα βιώματα της, αναδεικνύοντας, πως το πάθος για την εργασία αποτελεί κινητήρια δύναμη πίσω από μια επιτυχημένη καριέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Cyprus Tech Career Fair δείτε εδώ: https://www.techcareerfair.com.cy/

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας