Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Cyprus Tech Career Fair: 30+ εταιρείες μοιράζονται συνταγές επιτυχίας

Μοναδική ευκαιρία για τους επισκέπτες και όχι μόνο, αποτελεί η έκθεση Cyprus Tech Career Fair που διοργανώνει η IMH στις 24-26 Νοεμβρίου 2022, καθώς στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία, 30 και πλέον κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο τους συναντιώνται στον ίδιο χώρο και υπόσχονται να ενημερώσουν και να δώσουν καθοδήγηση σε πλήθος μαθητών, φοιτητών, νεαρούς επαγγελματίες και γονιούς σε ό,τι αφορά τα επαγγέλματα του μέλλοντος, τις σπουδές που θα πρέπει να ακολουθήσουν, τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρουν στους οργανισμούς τους, καθώς και για τις δεξιότητες που είναι MUST για μια επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα.

Την ίδια ώρα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουn κατ' ιδίαν με τις εταιρίες δίδοντας τους την ευχέρεια να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους, πώς μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που διαθέτουν, καθώς και την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον μελλοντικό τους εργοδότη.

Στο πλαίσιο του Cyprus Tech Career Fair έχουν προγραμματιστεί παράλληλες δραστηριότητες. Κορυφαίες εταιρείες και επαγγελματίες από το χώρο της τεχνολογίας μέσω των “Star Employer” και “Star Speaker” θα ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρουν, το εργασιακό περιβάλλον, για τα προσόντα και δεξιότητες που απαιτούνται για να ενταχθούν στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, ενώ πετυχημένοι CEOs θα καταθέσουν τα προσωπικά τους βιώματα και τον δρόμο που ακολούθησαν ώστε σήμερα να απολαμβάνουν μια πετυχημένη επαγγελματική πορεία στον τομέα της τεχνολογίας.

Επίσης, επαγγελματίες του χώρου μέσω παρουσιάσεων θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για τα επαγγέλματα τους μέλλοντος, καθώς και για τις σπουδές που θα πρέπει να ακολουθηθούν.

Γιατί Tech;

Ιδιαίτερη έμβαση δίδεται στον τομέα της τεχνολογίας καθώς τα τελευταία χρόνια η Κύπρος καταβάλλει προσπάθειες ώστε να μετατραπεί σε κόμβο τεχνολογίας και καινοτομίας προσελκύοντας ταλέντα ή μεγάλες εταιρείες από το εξωτερικό.

Παράλληλα, ολοένα και περισσότερες εταιρείες-κολοσσοί, με κύρια δραστηριότητα την τεχνολογία, επιλέγουν να μεταφέρουν την έδρα των δραστηριοτήτων τους στη χώρα μας, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας στον τομέα της τεχνολογίας. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως η τεχνολογία με αφορμή και την πανδημία έχει κάνει ολοένα και πιο εμφανή την παρουσία της σε όλες τις εκφάνσεις της επαγγελματικής, κοινωνικής και προσωπικής μας ζωής, διανοίγοντας τεράστιες ευκαιρίες και νέα επαγγέλματα συναφές με την τεχνολογία.

Ποιους ενδιαφέρει η Έκθεση

Η Cyprus Tech Career Fair απευθύνεται σε μαθητές/τριες Λυκείου, φοιτητές/τριες, νεαρούς/ες επαγγελματίες και γονιούς που θέλουν να ενημερωθούν για τα επαγγέλματα του μέλλοντος, τις σπουδές που θα πρέπει να ακολουθήσουν και για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρουν οι εταιρείες που θα συμμετέχουν στην Έκθεση. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από πρώτο χέρι και με κατ’ ιδίαν συναντήσεις για τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν ή θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον από εταιρείες που θα συμμετάσχουν ως εκθέτες.

Πληροφορίες

Ημερομηνίες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης

Πέμπτη και Παρασκευή, 24 & 25 Νοεμβρίου 2022

09:00 – 13:00 & 15:00 – 20:00

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

15:00 – 20:00

Είσοδος ελεύθερη

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Οργανωτής: ΙΜΗ

Premium Sponsors: Τράπεζα Κύπρου, Jinius

Platinum Sponsor: Exness

Gold Sponsors: Parimatch Tech, Odyssey, Ελληνική Τράπεζα, Amdocs

Silver Sponsors: PwC Κύπρου, ISX Financial, TheSoul Publishing, Murex

Eκθέτες: KPMG, Epic, Ecommbx, JCC Payment Systems, NET U, Cognyte Cyprus, HF Markets, TSYS, Windsor Brokers, MS Electronics, Techlink, Deloitte, OpenWay Group, EY, Singular, ISACA, Mada, Deriv Operations (Cyprus) LTD, MIEEK, EnterCY

Υπό την Αιγίδα: Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας -  Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

Με τη στήριξηInvest Cyprus, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, Κυπριακός Σύνδεσμος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (CYHRMA), CITEA, Cyprus Computer Society, Cyprus Tech Association, techisland, Cyprus Public Transport

Χορηγός Επικοινωνίας: Άλφα Κύπρου, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER, Super FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: Τηλέφωνο22505555 │ Φαξ22679820 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά