Η Ελληνική Τράπεζα στηρίζει το Nicosia Book Fest 2022

Στο Κτήριο Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου η παρουσίαση του Nicosia Book Fest 2022, με την Τράπεζα να στηρίζει τη διοργάνωση για ακόμα μια χρονιά ως πολιτιστικός χορηγός.

Το Φεστιβάλ Βιβλίου Λευκωσίας τα τελευταία επτά χρόνια περίπου κατάφερε να καταστεί θεσμός κάθε φθινόπωρο, δίνοντας το έναυσμα για μια εποικοδομητική χρονιά, γεμάτη από καινούριες γνώσεις. Ο πολιτισμός, τα παιδιά και το μέλλον τους αποτελούν βασικό πυλώνα στη στρατηγική της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ελληνικής Τράπεζας, η οποία περήφανα συμβάλει σε αυτή τη σπουδαία πολιτιστική δράση.

Το Πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ περιλαμβάνει πληθώρα δράσεων, καινοτομίες, εκατοντάδες συγγραφείς και ανθρώπους των τεχνών, καθώς και δεκάδες οργανισμούς συναφείς με το βιβλίο, τη φιλαναγνωσία και τον εγγραμματισμό.

«Το φετινό Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στην Πορτογαλική λογοτεχνία και, τόσο η δράση κατά την επίσημη έναρξη, όσο και πολλές άλλες εντάσσονται σε αυτό το πλαίσιο, σε συνεργασία με την πρεσβεία της Πορτογαλίας στην Κύπρο, την οποία και ευχαριστούμε ιδιαίτερα», ανέφερε στην ομιλία του ο Επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του Nicosia Book Fest κ. Χρυσόστομος Πασιαρδής.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 13 μέχρι τις 16 Οκτωβρίου στο Πάρκο Ακρόπολης. Στις 13 και 14 Οκτωβρίου το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά εργαστήρια στην αίθουσα Σπηλιές, καθώς επίσης και η επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 19:00 με τα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης και εκδήλωσης αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του Ζοζέ Σαραμάγκου.

Εξάλλου, το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό μέρος του Φεστιβάλ με την έκθεση βιβλίου και τις δεκάδες παρουσιάσεις και παραστάσεις σε τέσσερεις διαφορετικές σκηνές.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς