Έρχεται το «6th Project Management Conference»

Το φετινό συνέδριο φιλοξενεί ανάμεσα σε άλλους 2 εξαίρετους ομιλητές τον κύριο Ντίνο Δημητρίου και τη κυρία Βαλεντίνα Κορδή, οι οποίοι θα παρουσιάζουν θέματα που σχετίζονται με το σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον το οποίο χαρακτηρίζεται από συνεχείς αλλαγές και  απροσδόκητες προκλήσεις. Το ακρώνυμο VUCA (αστάθεια, αβεβαιότητα, πολυπλοκότητα και ασάφεια) γίνεται πλέον ΄’φυσιολογικό’ και οι πιθανότητες απρόβλεπτων γεγονότων σε παγκόσμιο επίπεδο επηρεάζουν την αγορά. 

Με κεντρικό θέμα το πως μπορούμε να προετοιμαστούμε και να  ανταποκριθούμε σε αυτές τις αλλαγές, o Ντίνος Δημητρίου, Ιδιοκτήτης και Managing Director της Dale Carnegie Cyprus, θα παρουσιάσει πως η δημιουργία ενός ανθεκτικού οργανισμού,  σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, μπορεί με επιτυχία να επιβιώσει ακόμα και να αναπτυχθεί μέσα από δυσμενείς καταστάσεις.  Κρίνεται πλέον αναγκαιότητα για κάθε  ηγέτη να μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αλλαγές για την συνεχή ανάπτυξη του οργανισμού του. Η έρευνα στον τομέα της ανθεκτικότητας στον χώρο εργασίας, είναι σχετικά πρόσφατη, αλλά αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Θα παρουσιαστούν στοιχεία από προηγούμενες έρευνες, καθώς και τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας που διεξήχθη από την Dale Carnegie Training σε δείγμα άνω των 6,500 εργαζόμενων σε 20 χώρες και τι προτείνουν ότι οι ηγέτες μπορούν να κάνουν για να εξασφαλίσουν ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να λειτουργήσουν υπό την πίεση των αντιξοοτήτων.

Η Βαλεντίνα Κορδή,  Certified Mindset & High-Performance Coach για Executives, Teams & Entrepreneurs, ομιλήτρια TEDx και συγγραφέας, θα παρουσιάσει στην ομιλία της το θέμα «Χτίζοντας μια ανθεκτική νοοτροπία σε δύσκολες στιγμές». Στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο, εργαζόμενοι έρχονται συνεχώς αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις, πρωτόγνωρες αλλαγές, τάσεις, ακόμη και παγκόσμιες απειλές, που μπορούν να επηρεάσουν σοβαρά τον τρόπο εργασίας και τους στόχους τους. Ως εκ τούτου, ποτέ δεν αισθάνθηκε πιο σημαντικό για τα άτομα και τους οργανισμούς να είναι σε θέση να υιοθετήσουν μια ανθεκτική νοοτροπία. Πώς λοιπόν οδηγείτε τον εαυτό σας και την ομάδα σας στο να αναπτύξετε τη νοοτροπία και τις στρατηγικές για να παραμείνετε ανθεκτικοί και προσανατολισμένοι στην επιτυχία; Σε αυτή την παρουσίαση, η Διεθνής Ομιλήτρια Παρακίνησης, θα μοιραστεί μαζί σας το νοητικό πλαίσιο, τις τεχνικές και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να προετοιμαστείτε για την αλλαγή και να διατηρήσετε μια ανθεκτική νοοτροπία εν μέσω αβέβαιων καιρών.

To PMI Cyprus Chapter διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά το ‘Project Management Conference’. Το συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου 2022, από τις 08:30 π.μ. έως τις 3:15 μ.μ. στο Hilton Nicosia, θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εμπνευστούν από καταξιωμένους ομιλητές και να ενημερωθούν για τις αναδυόμενες τάσεις στη Διαχείριση Έργων.

Το συνέδριο απευθύνεται προς στελέχη από όλους τους τομείς της οικονομίας, τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα. Συγκεκριμένα, απευθύνεται προς γενικούς διευθυντές και διευθύνοντες συμβούλους, οικονομικούς διευθυντές, project και portfolio managers, διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού, διευθυντές μάρκετινγκ, επαγγελματίες πληροφορικής, αλλά και προς όλους όσοι συμμετέχουν στη διαχείριση έργων. Λάβετε συμμετοχή και αποκτήστε, επίσης, τις απαραίτητες γνώσεις για τεχνικές και εργαλεία του χώρου και ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις με άλλους επαγγελματίες από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

Organizer: PMI

Main Sponsor: KPMG Cyprus

Sponsor: Newcytech

International Keynote Speaker Sponsor: Odyssey

Contributing Sponsors: Bank of Cyprus, CBS IT (Systems Cyprus) Ltd, CDB Bank, Goldman Solutions and Services, HF Markets, RedMax Technologies Ltd, Talent Team Consultants Ltd, XM.com

Supporters: AGC, Hellenic Technical, JCC Payments Ltd, NECOCO, PrimeTel, QOBO WEB, Supernova Consultants Ltd

Educational Partner: New Horizons

Coordinator: IMH

Media Partners: IN Business Magazine, Reporter portal

 

 

Δειτε Επισης

Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα