Επενδύοντας σε αβέβαιους καιρούς

Ο κόσμος μας αλλάζει. Η αβεβαιότητα έχει γίνει η νέα σταθερά σε μια εποχή που είναι όλο και πιο ασταθής και όπου τα νέα οικονομικά μοντέλα εμφανίζονται και εξαφανίζονται με πρωτοφανή ταχύτητα.

Με τα υφιστάμενα δεδομένα στο προσκήνιο η ανάγκη για τις επιχειρήσεις να λαμβάνουν σημαντικές αποφάσεις, πιο συχνά, γίνεται επιτακτική. Ιδιαίτερα όταν αυτές αφορούν στην κατανομή των κεφαλαίων και στις επενδύσεις. Έτσι, η καθοδήγηση στα βαθιά νερά του 2022 είναι τουλάχιστον χρήσιμη αν όχι απαραίτητη για τη βιωσιμότητα των Οργανισμών.

Πλούσια γνώση της επενδυτικής πολιτικής για το 2022 και του αύριο θα αποκομίσουν οι συμμετέχοντες στο 13ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου στο Hilton Nicosia.

Ο Derry Pickford, Principal Asset Allocation της Aon Wealth Solutions αποτελεί ένα από τα πολλά σπουδαία ονόματα του Κλάδου που θα μοιραστούν τις απόψεις και εκτιμήσεις τους με το κοινό για τις επενδύσεις και την ιδεατή κατανομή κεφαλαίων το τρέχον έτος.

Ο ομιλητής έχει πάνω από 23 χρόνια εμπειρίας στις χρηματοπιστωτικές αγορές, συμπεριλαμβανομένων 8 ετών ως Chief Economist της πολυβραβευμένης εταιρείας Sloane Robinson. Εργάστηκε στο τμήμα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων της First Rand Bank και έγινε Co-Head of Asset Allocation προτού ενταχθεί στην παγκόσμια ομάδα κατανομής περιουσιακών στοιχείων της Aon, όπου δίνει συμβουλές για κεφάλαια άνω των 3,10 δις ευρώ.

Στην ατζέντα τα σημαντικότερα θέμα

Κορυφαίοι ομιλητές της βιομηχανίας θα καταπιαστούν με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις του συνταξιοδοτικού οικοσυστήματος κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου. Μέσω αναλύσεων και εμπεριστατωμένων παρουσιάσεων, εμπειρογνώμονες, αξιωματούχοι και διευθυντικά στελέχη Οργανισμών από την Κύπρο και το εξωτερικό, θα εμβαθύνουν στα σημαντικότερα θέματα του τομέα προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ενημερωθούν για σημαντικά ζητήματα που ήδη αντιμετωπίζουν ή θα κληθούν να χειριστούν στο εγγύς μέλλον.

Δηλώστε σήμερα τη συμμετοχή σας και μάθετε για τις παγκόσμιες τάσεις για τις στρατηγικές επενδυτικές κατανομές, το financial wellbeing και τη συμβολή του στην ελκυστικότητα των επαγγελματικών ταμείων. Η επίδραση της ανάπτυξης του 2ου πυλώνα Επαγγελματικών Συντάξεων στο ΑΕΠ και στην οικονομία σε ετήσια και μακροχρόνια βάση βρίσκεται, επίσης, στην ατζέντα του γεγονότος. Σε ξεχωριστή ενότητα θα γίνει συζήτηση για την κυβερνητική πολιτική σε σχέση με τον τρίτο πυλώνα συνταξιοδότησης ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ανάλυση των τάσεων δεύτερου πυλώνα επαγγελματικών ταμείων στην Κύπρο.

Ακροατήριο

Το Συνέδριο ενδιαφέρει Μέλη διαχειριστικών επιτροπών, Ταμείων Προνοίας και Συντάξεως, Διευθυντικό Προσωπικό, Συμβούλους Ταμείων και Διαχειριστές κεφαλαίων. Αφορά επίσης χρηματοοικονομικούς  οργανισμούς,  Λογιστικά γραφεία, Δικηγόρους και νομικούς σύμβουλους Αναλογιστικούς οίκους, Αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και Στελέχη ανθρώπινου δυναμικού.

Πληροφορίες

Χορηγοί: Eurobank Cyprus,  iHub

 Οργανωτές:  ΑΟΝ, ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙΝ Βusiness και πόρταλ REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Αυξάνοντας της αναγνωρισιμότητα των brand με το Μάρκετινγκ Επιρροής
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»