LGBTQ+: Στρατηγικές για μια περιεκτική εταιρική κουλτούρα

Οι καλύτεροι εργοδότες γνωρίζουν πως οι εργαζόμενοί τους πρέπει να νιώθουν ευπρόσδεκτοι, σεβόμενοι και εκπροσωπούμενοι στην εργασία. Γνωρίζουν ότι η ένταξη οδηγεί σε καλύτερα ατομικά, επιχειρηματικά και οργανωτικά αποτελέσματα. Και πιστεύουν ότι το προσωπικό πρέπει αισθάνεται άνετα με τον εαυτό του στη δουλειά. Γιατί όταν οι εργαζόμενοι LGBTQ+ αισθάνονται ελεύθεροι να είναι ο εαυτός τους, όλοι επωφελούνται.

Για να είναι το εργασιακό περιβάλλον υγιές και δίχως αποκλεισμούς, η Διεύθυνση και το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού πρέπει, όμως, να αναπροσαρμόζουν και διαρκώς να βελτιώνουν τις πρακτικές που εφαρμόζουν, ακόμη και τις στρατηγικές και κυρίως τις αρχές που πρεσβεύουν. Έτσι μόνο μπορεί να διασφαλιστεί ότι όλοι και όλες αισθάνονται ασφαλείς, ευπρόσδεκτοι και πως έχουν την αναγκαία στήριξη.

Ένα από τα αναδυόμενα θέματα που απασχολούν το HR, η στήριξη των LGBTQ+ εργαζομένων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα απασχολήσει το 21ου Συνεδρίου Leadership & Human Resource Management που θα διεξαχθεί στις 17 Νοεμβρίου στη Λευκωσία.

Για το ζήτημα θα μιλήσει, μεταξύ άλλων σπουδαίων φυσιογνωμιών, και ο δημοφιλής Tyler John, Inclusion και Wellbeing Partner της Wagamama. Στο πλαίσιο της ομιλίας του, ο Tyler θα παρουσιάσει μια σειρά μεθόδων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι Οργανισμοί ώστε να δημιουργήσουν ένα υποστηρικτικό περιβάλλον, είτε βρίσκονται στην αρχή του ταξιδιού τους είτε σε ένα προχωρημένο στάδιο.

Γνώστης του αντικειμένου

Ο Tyler John είναι ειδικός σε θέματα διαφορετικότητας και ένταξης, με εμπειρία στην προώθηση σχετικών προγραμμάτων σε δημόσιους όσο και σε ιδιωτικούς Οργανισμούς. Υπήρξε μέλος της ομάδας Equality, Diversity and Inclusion στο King’s College του Λονδίνου, όπου συνέβαλε σε μια σειρά από διεπιστημονικά έργα. Πιο πρόσφατα, ο Tyler ανέλαβε το ρόλο του Συνεργάτη Ένταξης + Ευημερίας στην Wagamama, όπου ηγείται της επιμέλειας και της διευκόλυνσης της ατζέντας ένταξης και ευημερίας για ολόκληρο τον οργανισμό. Ο Tyler είναι παθιασμένος με τον διατομεακό φεμινισμό και τον ρόλο που παίζει η εκπροσώπηση για τη δημιουργία συνθηκών μακριά από αποκλεισμούς.

Λίγα λόγια για το Συνέδριο

Το Συνέδριο, που αποτελεί τη μεγαλύτερη συγκέντρωση επαγγελματιών ανθρώπινου δυναμικού στην Κύπρο, έρχεται για να δώσει στα στελέχη HR και στους ηγέτες επιχειρήσεων την ευκαιρία να επανεξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν τους εργαζόμενούς τους. Θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τις τάσεις της διαφορετικότητας, της ένταξης και της ισότητας και να αποκτήσουν εργαλεία που θα ενισχύσουν τις δεξιότητές τους. Μια ποικιλία θεμάτων του Συνεδρίου θα δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να προσδιορίσουν επίσης όλα τα εργαλεία και τις στρατηγικές που χρειάζεται ένας Οργανισμός προκειμένου να θεωρηθεί πραγματικά περιεκτικός.

Το σπουδαίο γεγονός θα συμπεριλάβει ομιλίες από διακεκριμένους ομιλητές, και συζητήσεις με έμπειρους επιχειρηματίες, ακόμη και αλληλεπιδράσεις σε πραγματικό χρόνο που θα ενισχύσουν την ικανότητα των συμμετεχόντων ώστε να γίνουν ακόμη πιο ελκυστικοί εργοδότες.

Απευθύνεται σε στελέχη C-Level, Μέλη Διοικητικών Συμβουλίων από εταιρείες όλων των τομέων οικονομικής δραστηριότητας, ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στελέχη της κυβέρνησης και τοπικής αυτοδιοίκησης. Ενδιαφέρει, εξάλλου, Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού, Διαφορετικότητας & Ένταξης, Διαχείρισης Ταλέντου και Εργασιακών Σχέσεων. Ακόμη, αφορά σε επαγγελματίες που έχουν υπό την ευθύνη τους ζητήματα οργανωτικής κουλτούρας, ανάπτυξης ηγεσίας, Δέσμευσης εργαζομένων, Σχεδιασμού διαδοχής, Μάθησης και Ανάπτυξης, Ηθικής και Ακεραιότητας.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτές: IMH και PwC Κύπρου

Χορηγοί: ECOMMBX, Jobalito, Libertex, SafeBulkers

Με την Στήριξη: Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, CFA Society Cyprus

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας