Επιστροφή για το Fam Trip με δελεαστικές ευκαιρίες

InBusinessNews  29/09/2022 09:30
Επιστροφή για το Fam Trip με δελεαστικές ευκαιρίες

Επιστροφή για το Fam Trip με δελεαστικές ευκαιρίες

InBusinessNews  29/09/2022 09:30

Υποψήφιοι πελάτες και υψηλού επιπέδου επενδυτές από το εξωτερικό βρίσκονται στο νησί μας για να λάβουν μέρος στο Cyprus Real Estate & Property Fam Trip. Το αποκλειστικό Fam Trip για επαγγελματίες και μεσίτες ακινήτων θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου. Οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν κατασκευαστικά έργα, πρώτης ή δεύτερης κατοικίας και θα αποκτήσουν βαθύτερη γνώση του τομέα ακινήτων. Το σπουδαίο γεγονός θα αποτελέσει, επίσης, εξαίρετη ευκαιρία δικτύωσης για τους ξένους μεσίτες που εκπροσωπούν τους high end πελάτες που ζουν στο εξωτερικό και ενδιαφέρονται για απόκτηση πρώτης ή δεύτερης κατοικίας, με δημοφιλείς επαγγελματίες του κλάδου στην Κύπρο.

Το γεγονός πραγματοποιείται για δεύτερη φορά αφού τον Ιούνιο έδωσε τη δυνατότητα σε developer να παρουσιάσουν τα έργα τους στο ενδιαφερόμενο κοινό «ανοίγοντας την πόρτα» για νέες συνεργασίες. Στο πλαίσιο της επιτυχημένης εκδήλωσης, οι κατασκευαστές έργων έδειξαν τα ακίνητα που διαθέτουν προς πώληση στους ξένους ενδιαφερομένους, σε μια περίοδο που η βιομηχανία διανύει σημαντικές αλλαγές.

Η Κύπρος κατέγραψε ανάπτυξη στον τομέα του real estate και παρά τα εμπόδια που προκάλεσαν κρίσεις όπως η πανδημία, το ουκρανικό, ο πληθωρισμός και κατ’ επέκταση η άνοδος των τιμών των πρώτων υλών, η ανάκαμψή του είναι εμφανής. Εξάλλου, στα σκαριά βρίσκονται οι κατασκευές μεγάλων έργων, τα οποία αναμένεται να προσελκύσουν ακόμη περισσότερους αγοραστές που θα αναζητήσουν την επόμενή τους στέγη. Οι διεθνείς τεχνολογικοί κολοσσοί και όχι μόνο, εγκωμιάζουν την κυπριακή αγορά μετατρέποντάς την σταδιακά σε ένα επιχειρηματικό περιφερειακό κέντρο υπηρεσιών και σε ελκυστικό προορισμό μετεγκατάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες για το 2nd Cyprus Real Estate & Property Fam Trip, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα εδώ.

Πληροφορίες

Πότε: 30 Σεπτεμβρίου – 5 Οκτώβριου 

Που: Κύπρος – Πάφος, Λεμεσός, Λευκωσία, Λάρνακα, Αγία Νάπα, Πρωτάρας

Οργανωτής: IMH

Συνεργάτες: Aphrodite Hills Resort, Ayia Napa Marina, Όμιλος CYFIELD, Imperio, Island Blue, Korantina Homes, Oikos Group, Pafilia Property Developers, Quality Group

Υποστηρικτές: Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων, Δήμος Αγίας Νάπας, Παγκύπριος Σύνδεσμος  Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης & Οικοδομών, Invest Cyprus, Δήμος Λάρνακας, Δήμος Λεμεσού, Δήμος Λευκωσίας, Δήμος Παραλιμνίου

Media Partners: Περιοδικό GOLD, Περιοδικό IN Business, The Investor

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: https://www.imhbusiness.com/

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας