15α IN Business Awards: Τρέχει η διαδικασία επιλογής των υποψηφιοτήτων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία επιλογής των υποψηφιοτήτων για τα IN Business Awards, τα οποία θα παρουσιάσει, τον ερχόμενο Απρίλιο, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Η διοργάνωση, που έγινε θεσμός, επιστρέφει για 15η συνεχή χρονιά για να βραβεύσει και να επιβραβεύσει τους άριστους του επιχειρείν.

Η επιτροπή αξιολόγησης των βραβείων σήκωσε μανίκια, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει την πρώτη της συνάντηση στις 18 Σεπτεμβρίου. Μιλώντας στην κάμερα του InBusiness TV, μέλη της επιτροπής εξηγούν τη αξία του θεσμού, τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για την οικονομία της χώρα μας.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του ΠΑΣΥΞΕ Φιλόκυπρο Ρουσουνίδη, η επιβράβευση που παίρνουν και οι επιχειρήσεις, αλλά και τα άτομα του επιχειρείν, τους δίδει μια περαιτέρω αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουν αυτό που κάνουν προφανώς πολύ καλά.

Η Μαρία Αλεξάνδρου, Director Departmemt of marketing and communications European University, τονίζει πως τα IN Business Αwards έχουν πλέον καθιερωθεί ως ο απόλυτος θεσμός, που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα στην Κύπρο, το κυπριακό επιχειρείν και την αριστεία.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού Ανδρέας Τσουλόφτας, υπέδειξε ότι τα βραβεία είναι σημαντικά, αφού επιβραβεύουν επιχειρηματίες και επιχειρήσεις που παν καλά, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της οικονομίας. Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Γιώργος Μάης, χαρακτήρισε τα βραβεία ως κίνητρο για τους επιχειρηματίες, ώστε να γίνονται ακόμη καλύτεροι.

Ολυμπιακούς αγώνες ανάδειξης του κυπριακού επιχειρείν χαρακτήρισε τα βραβεία ο Γενικός Διευθυντής του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, Θωμάς Καζάκος. Ο ίδιος σημείωσε ότι ο θεσμός που συνεχίζεται αδιάκοπα τα τελευταία 15 χρόνια, ιδιαίτερα σε οικονομικά χαλεπούς καιρούς, αναδεικνύει τη σημασία του να προβάλλονται, όχι μόνο οι νικητές των βραβείων, αλλά και οι συμμετέχοντες.

Με τη σειρά του, ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, Μαρίνος Χριστοδουλίδης, εξήγησε ότι οποιοσδήποτε θεσμός επιβραβεύει το επιχειρείν, δίνει ώθηση και κίνητρο στις εταιρείες, στους μετόχους των εταιρειών, στους ιδιοκτήτες και τους διευθυντές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Επιβράβευση για τους ικανούς τις δύσκολες εποχές που περνά ο τόπος μας σήμερα, χαρακτήρισε τα βραβεία η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου, Μαρία Ζαβού Χριστοφόρου. 

Δείτε πιο κάτω στιγμιότυπα από την πρώτη συνάντηση των μελών της επιτροπής:

 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett