Business Leaders Summit: Η νέα γενιά επιχειρηματιών στο επίκεντρο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχή χρονιά το Business Leaders Summit. Το συνέδριο που προσέλκυσε το ενδιαφέρον μεγάλων επαγγελματιών του επιχειρείν, έλαβε χώρα στο Hilton Nicosia, στις 21 Σεπτεμβρίου.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης βρέθηκε η νέα γενιά επιχειρηματιών, καθώς και οι προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν με την ανάληψη της ηγεσίας, λόγω των αλλαγών που παρουσιάζονται ανά το παγκόσμιο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου, Πανίκος Νικολάου, αναφέρθηκε στην επιδείνωση της ενεργειακής κρίσης, τονίζοντας ωστόσο, πως παρά τις προκλήσεις που θα υπάρξουν, η κρίση δεν θα καταφέρει να προσπεράσει τις προσπάθειες τους.

Από την πλευρά του ο Δρ. Χάρης Πουαγκαρέ, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος & Διευθυντής Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων της Τράπεζας, δήλωσε πως ο συνδυασμός των ιδεών και του ενθουσιασμού της νέας γενιάς με την εμπειρία και την ψυχραιμία της προηγούμενης, αποτελεί τη συνταγή για επιτυχημένη συνέχιση της κάθε επιχείρησης.

Οι νεότερες γενιές καλούνται να εφαρμόσουν στην πράξη ένα κυκεώνα αλλαγών. Γι’ αυτό, απαιτείται έγκαιρη προετοιμασία και διάθεση για προσαρμογή στο νέο γίγνεσθαι, επισήμανε, ο Ξένιος Κονομής, Διευθυντής Διεύθυνσης Επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου.

Μεταξύ άλλων, έξι νέας γενιάς επιχειρηματικοί ηγέτες, μοιράστηκαν γνώσεις, εμπειρίες, στόχους και επιδιώξεις, αλλά και το πώς αντιλαμβάνονται και πώς προσεγγίζουν το σύγχρονο επιχειρείν.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου παρουσιάστηκε επίσης, η νέα πλατφόρμα της Τράπεζας Κύπρου J!nius για διευκόλυνση των συναλλαγών μεταξύ εταιρειών και των πελατών τους.

Διοργανωτής του συνεδρίου η Τράπεζα Κύπρου και συντονιστής η IMH.

Δειτε Επισης

Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά
Επίσκεψη ομάδας εργαζομένων της Gordian στο Κέντρο Υπηρεσιών «ΣΕΑΝΑ»
Την Τρίτη η 63η ετήσια γενική συνέλευση της ΟΕΒ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
Η πρώτη δικαστική απόφαση στην Κύπρο που επέτρεψε τη λήψη μαρτυρίας μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης σε αστική υπόθεση