Νέες τάσεις στη συμμόρφωση με τους κανονισμούς

InBusinessNews  28/09/2022 09:14
Νέες τάσεις στη συμμόρφωση με τους κανονισμούς

Νέες τάσεις στη συμμόρφωση με τους κανονισμούς

InBusinessNews  28/09/2022 09:14

Η παρακολούθηση των κανονιστικών αλλαγών είναι ζωτικής σημασίας σε ένα περιβάλλον όπου οι κανόνες εξελίσσονται και οι προσπάθειες επιβολής τους αυξάνονται.

Καθώς οι κανονιστικές τροποποιήσεις συνεχίζονται αμείωτα, οι επαγγελματίες συμμόρφωσης πρέπει να ακολουθούν τους διεθνείς νόμους και κανονισμούς που σχετίζονται με τις εταιρείες τους. Εάν δεν το κάνουν, οι Οργανισμοί τους κινδυνεύουν. Η καλύτερη πορεία δράσης μιας εταιρείας πρέπει να καθοριστεί με τη συλλογή και ανάλυση νέων πληροφοριών από ρυθμιστικές αρχές, κυβερνήσεις και σχετικούς φορείς.

Χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες αναμένεται να μοιραστούν ειδικοί του θέματος με το ενδιαφερόμενο κοινό στο 8ο International Compliance Forum, γεγονός, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, συζήτηση στρογγυλής τραπέζης θα θέσει επί τάπητος τα στοιχεία που καλούνται οι εταιρείες να έχουν υπόψη για συμμόρφωση στους κανονισμούς και αποφυγή ζημιάς.

Το πάνελ αποτελείται από τους: Βίκυ Χριστοφίδου, AMLCO, ECOMMBX, Richard Corbyn, Director of Authorisations, Complyport, Rocio Suarez Gray, LexisNexis Risk Solutions, Spain (Εκπροσώπηση Infocredit Group),  Γιάννης Πεττεμερίδης, Forensic, Anti-Money Laundering, Regulatory Compliance, Registered Auditor and Insolvency Practitioner - eBOS Resident Consultant & Associate, eBOS, Χρίστος Ττινιόζου, Managing Director, iSPIRAL.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο αποτελεί πλατφόρμα για τη διευκόλυνση των συζητήσεων σχετικά με τα οφέλη της διαχείρισης συμμόρφωσης στις επιχειρήσεις και το πιο σημαντικό, την απόδοση της επένδυσης της συμμόρφωσης. Απευθύνεται σε επαγγελματίες και συγκεκριμένα, σε ανώτερα στελέχη από τον ευρύτερο τομέα Κανονιστικής Συμμόρφωσης. Ειδικότερα, το συνέδριο θα παρακολουθήσουν στελέχη από τραπεζικές, ασφαλιστικές, φοροτεχνικές, χρηματοπιστωτικές, καταπιστευματικές, λογιστικές, ελεγκτικές και νομικές εταιρείες, καθώς και από εμπλεκόμενους ρυθμιστικούς φορείς. Επίσης, το συνέδριο θα φιλοξενήσει εμπειρογνώμονες και σύμβουλους σε θέματα διασφάλισης ποιότητας, διαχείρισης κεφαλαίων, κτλ.

Πληροφορίες

Κύριος Χορηγός: Τράπεζα Κύπρου

Χορηγοί: eBOS Technologies Ltd, ECOMMBX, Infocredit Group, iSPIRAL, MAP S.Platis Group, Prospectacy, texis

Υποστηρικτές: ACCA, CGI, IBE, ICA, ICPA, ICAEW, ILN

Με την Στήριξη: ACFE, ACB, CBA, CFA Society Cyprus, CIF, CYFA, ICPAC, IIA Cyprus, Invest Cyprus, ISACA

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας