Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαπιστευμένων Εργαστηρίων

InBusinessNews  27/09/2022 15:08
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαπιστευμένων Εργαστηρίων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαπιστευμένων Εργαστηρίων

InBusinessNews  27/09/2022 15:08

Πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2022 η Ιδρυτική Συνέλευση του Συνδέσμου Διαπιστευμένων Εργαστηρίων Κύπρου (Σ.Δι.Ε.Κ.) ο οποίος εντάχθηκε στη δύναμη Μελών της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ).

Κατά την ιδρυτική Συνέλευση εγκρίθηκε ομόφωνα το καταστατικό που θα διέπει την λειτουργία του Συνδέσμου, τέθηκαν οι άμεσες προτεραιότητες και αναδείχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο απαρτίζεται από τους πιο κάτω:

  • Πρόεδρος: Δρ. Χάρης Τύμβιος, Κλινικά Εργαστήρια Τυμβιος
  • Αντιπρόεδρος: Πόλυς Γεωργιάδης, Synlab
  • Γραμματέας:Τάσσος Καλογιάννης, Βιοϊατρική
  • Ταμίας: Μάριος Αγαπίου, P.Z. Agapiou Labs
  • Μέλος: Στέφανος Παυλίδης, Pavlides Labs
  • Μέλος: Μαριος Σάββα, Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός
  • Μέλος: Γιώργος Γεωργιάδης, German Oncology Centre  

Δικαίωμα εγγραφής στον Σύνδεσμο έχουν τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου που λειτουργούν διαπιστευμένο ή υπό διαπίστευση βιοϊατρικό εργαστήριο ή/και ειδικευμένο βιοϊατρικό εργαστήριο που απασχολεί ιατρούς βιοϊαιτρικούς επιστήμονες και υποστηρικτικό προσωπικό για την εύρυθμη τους λειτουργία.

Πρωταρχικός σκοπός του νέου Συνδέσμου αποτελεί η προβολή, στήριξη και προαγωγή της διαπίστευσης και της ποιότητας στην παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με έμφαση στις υπηρεσίες που παρέχονται από τα Μέλη του.

Στην προσπάθεια αυτή ο Σ.Δι.Ε.Κ. ευελπιστεί σε στενή συνεργασία με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς υγείας και άλλους εμπλεκομένους προς όφελος των εξεταζόμενων και του κοινωνικού συνόλου.

Ο Σ.Δι.Ε.Κ. καλεί τα διαπιστευμένα ή τα υπό διαπίστευση εργαστήρια να εγγραφούν στο Σύνδεσμο για ενδυνάμωση της φωνής και της εκπροσώπησης του Συνδέσμου. Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφή στο Σύνδεσμο οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την Γραμματεία στο τηλ. 22643000 ή τον πρόεδρο στο τηλ. 77774400

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας