Η MetLife Cyprus πιστοποιείται και επισήμως ως ένα Great Place to Work®

Η φετινή χρονιά σήμανε άλλη μία σημαντική επιτυχία για τη MetLife Cyprus, με το Great Place to Work® να ανακοινώνει επισήμως την πιστοποίησή της ως ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον. Η διάκρισή της ως Great Place to Work® Certified™ αποτελεί μία σπουδαία αναγνώριση για την πορεία της εταιρείας, καθώς η αξιολόγηση των επιχειρήσεων βασίζεται σε διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα μεθοδολογίας, τα οποία περιλαμβάνουν μοναδικά συγκριτικά δεδομένα και βέλτιστες πρακτικές από κορυφαίες εταιρείες σε όλον τον κόσμο.

 

Στη σχετική ανακοίνωση ο Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work® ανέφερε: «Συγχαίρουμε τη MetLife Cyprus για την επιτυχία της. Είναι αυτονόητο ότι μία ασφαλιστική εταιρεία, που εξ αντικειμένου επιδιώκει να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, πρέπει πρώτα απ’ όλα να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης μέσα στο δικό της εργασιακό περιβάλλον. Αυτό ακριβώς έχει πετύχει η MetLife Cyprus. Είναι, επίσης, εξαιρετικά σημαντικό για εμάς ότι η MetLife Cyprus, ένας ηγετικός οργανισμός στις Ασφάλειες Ζωής, εμπιστεύεται τη διαδικασία αξιολόγησης και πιστοποίησης του Great Place to Work®».

 

Εκ μέρους της MetLife Cyprus, δηλώσεις έκανε o Γενικός Διευθυντής Στράτος Πέτρου λέγοντας: «Η διάκριση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον οργανισμό μας, καθώς επιβραβεύει την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία που διέπει τη MetLife Cyprus όλα αυτά τα χρόνια και τις προσπάθειές μας να χτίσουμε μια θετική εμπειρία εργασίας για το προσωπικό μας, την οποία εμπλουτίζουμε διαρκώς, δημιουργώντας και διατηρώντας ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον που ξεκλειδώνει τις ικανότητες και τη δημιουργικότητα των εργαζομένων και τους βοηθά να εξελίσσονται. Δέσμευσή μας είναι η διατήρηση των αξιών και της εργασιακής κουλτούρας μας και η συνεχής έρευνα για εξεύρεση πρωτοπόρων και αποδοτικών ιδεών για την περαιτέρω ενίσχυσή της».

 

Σχετικά με εμάς

 

Η MetLife Cyprus υπάγεται στις συνδεδεμένες εταιρείες της MetLife Inc., μία από τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρείες Ζωής στον κόσμο. Παρέχει ασφαλιστικά προγράμματα Ζωής, Προσωπικών Ατυχημάτων και Υγείας, καθώς και συνταξιοδοτικά και αποταμιευτικά προγράμματα, μέσω ασφαλιστικών συμβούλων αλλά και εναλλακτικών δικτύων διανομής, όπως είναι τράπεζες, ασφαλιστικοί πράκτορες και ενέργειες direct marketing. Η τεχνογνωσία μας, οι πόροι μας αλλά και το όραμα που έχουμε μας καθιστούν ικανούς να παρέχουμε οικονομική σιγουριά σε έναν αβέβαιο κόσμο και οι σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζουμε με τους πελάτες μας είναι αυτές που μας έχουν επιφέρει, σε βάθος ετών, σημαντικές διακρίσεις σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς μας.

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;